ΜΕΤΑΧΑ HONEY @ TEDxAcademy: Μια νέα ιδέα ήρθε και θα κάνει buzz!»

default image

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου το TEDx Academy, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο METAXA Honey, ένα προϊόν που ήρθε και θα κάνει… buzzz!

Το TedXAcademy είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που λειτουργεί με μια ομάδα εθελοντών, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσιάζονται με ευρηματικό τρόπο θέματα νέας τεχνολογίας, επιχειρηματικότητας, πρωτοποριακά projects και start up επιχειρήσεις. Αυτή την δυναμική εκδήλωση επέλεξε το νέο, καινοτόμο ΜΕΤΑΧΑ Honey για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό.

Αμέσως μετά την εκδήλωση «ανέβηκε» στο Facebook ένα νέο application με τίτλο «Do The Buzz!».  Μέσα από το application αυτό, το ΜΕΤΑΧΑ Honey δίνει την ευκαιρία στο κοινό να παρουσιάσει πρωτοποριακές ιδέες,  που θα εμπνεύσουν και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις! Οι ιδέες θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή και αυτή που θα κάνει τον περισσότερο… «θόρυβο» θα κερδίσει έπαθλο 2.000€ ώστε να ξεκινήσει την υλοποίησή της. Επισκεφτείτε και εσείς το application https://www.facebook.com/metaxa/app_144428625680675 και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά… Buzzz!

Related content  

To METAXA Honey βρίσκεται ήδη στα πιο ενημερωμένα μπαρ και σημεία πώλησης της πόλης.  Με έμπνευση από το αγαπημένο ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων και μια δυνατή  δόση ανθικού μελιού το ΜΕΤΑΧΑ Ηoney είναι ένα εξαιρετικά απαλό, πολύπλευρο ποτό που μπορείτε να απολαύσετε ιδανικά παγωμένο σε long drink, κοκτέιλ ή σφηνάκι.

Σχετικά με το  METAXA:

Το 1888, ο Σπύρος Μεταξάς, ένας τολμηρός οραματιστής με εκλεπτυσμένο γούστο, ξεκίνησε να δημιουργήσει το κεχριμπαρένιο ποτό με την πιο απαλή γεύση. Στην προσπάθεια του να κάνει το όραμά του πραγματικότητα, δημιούργησε μια μορφή τέχνης διαφορετική από όλες τις άλλες στον κόσμο των οίνων και ποτών.

Έκτοτε, διαδοχικές γενεές Metaxa Μaster, έχουν τελειοποιήσει τη μοναδική τέχνη του να συνδυάζεις το απόσταγμα, το κρασί και τα βότανa. Αυτή η τέχνη απαιτεί τελειότητα στην επιλογή, την οινοποίηση, την  απόσταξη, την ανάμιξη και την παλαίωση.

Ο σημερινός Metaxa Μaster Κωνσταντίνος Ράπτης αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά αυτής της τέχνης — αυτήν που οδήγησε στην δημιουργία ενός νέου ποτού με το όνομα  METAXA Honey.

Related content  

Σχετικά με το METAXA  Honey:

Ένα ποτό εμπνευσμένο από το διαχρονικά αγαπημένο  METAXA 5 Αστέρων, με μια δόση ανθικού μελιού. Για τη δημιουργία του METAXA Honey ο Metaxa Μaster επέλεξε να περιλάβει μια δόση μελιού στο χαρμάνι του. Όχι απλά οποιοδήποτε μέλι: Επιλεγμένο από τις ορεινές περιοχές της Β. Πελοποννήσου όπου ανθίζουν τα Μαγιάτικα τριαντάφυλλα που χρησιμοποίει για το μυστικό του μπουκέτο.

Αποτέλεσμα: Όλη η απαλότητα του METAXA και το έντονο άρωμα του ελληνικού μελιού.

Μια νέα, συναρπαστική αίσθηση που χαρίζει ευχαρίστηση ακόμα και σε σφηνάκι.

Γευστικές Σημειώσεις

Εμφάνιση: ανοιχτό κεχριμπαρένιο με χρυσές αντανακλάσεις

Μπουκέτο: μέλι κηρήθρας, άνθη πορτοκαλιού, γιασεμί, χουρμάδες, βερίκοκο

Γεύση: λευκή σταφίδα, δρυς, αποξηραμένο σύκο, γλυκά μπαχαρικά

Φινίρισμα: γλυκό, με μια τελευταία πινελιά μπαχαρικών και φλούδας πορτοκαλιού

Απολαύσετε ιδανικά το METAXA Honey παγωμένο σε long drink, κοκτέιλ ή σφηνάκι.

Σχετικά με το TEDxAcademy:

Το TedxAcademy είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί με μια ομάδα εθελοντών υπό την άδεια του οργανισμού TED και με όραμα τον επαναπροσδιορισμό της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 5ο TEDxAcademy, καθώς και αρχειακό υλικό σχετικό με τις προηγούμενες διοργανώσεις, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.tedxacademy.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα