Μια ακόμη νίκη για το #moustache_team στο Pearl Izumi Cup 2015

Μια ακόμη νίκη για το #moustache_team στο Pearl Izumi Cup 2015

Μια προσπάθεια που δείχνει πως όταν κάποιος άνθρωπος βάζει στόχους, το μόνο που τον εμποδίζει από το να τους επιτύχει είναι ο εαυτός του

Κάθε αγώνας που ολοκληρώνεται και μεταδίδει αισιοδοξία και δύναμη είναι νικηφόρος για το #moustache_team. Έτσι έγινε και μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού Pearl Izumi Cup 2015 Πεντέλη, ενός πολύ δύσκολου αγώνα βουνού με μονοπάτια στενά, λαγούμια και κατηφόρες που απο δρομέα σε υποχρέωναν να γίνεις ορειβάτης χρησιμοποιώντας χέρια και πόδια, και έλαβε χώρα την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου.

Σε αυτόν τον αγώνα ο Τάσος Μουστάκης, ο αθλητής της ομάδας #moustache_team κατάφερε να τερματίσει τα 11,6 km σε  1:12:27 .πετυχαίνοντας την 29η θέση στην γενική κατάταξη από τις 399 συμμέτοχες που κατάφεραν να τερματίσουν και την 28η θέση στην ηλικία 18-39 και αν αυτό κάποιος βιαστεί να το θεωρήσει εύκολο θα πρέπει να σκεφτεί πως πρόκειται για την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα βουνού, με ανταγωνιστές ακόμη και επαγγελματίες του είδους αλλά  και οτι ο συγκεκριμένος αγώνας ανήκει σε ένα πρόγραμμα προετοιμασίας για την συμμετοχή στον Μαραθώνιο της Λεμεσου οπου ο στόχος ειναι ο τερματισμός σε 3 ώρες και καποια λεπτα αλλα και για τον στόχο διάκρισης σε αγώνες τριάθλου.

Τι είναι το #moustache_team

«αν θέλεις να ζήσεις  μια χαρούμενη ζωή σύνδεσέ τη με έναν στόχο όχι με άτομα ή πράγματα» Albert Einstein

Ένα κοινό όραμα τους έκανε ομάδα. Είναι η ομάδα #moustache_team. Το όραμα  είναι να μεταδώσουν σε όσους το έχουν ανάγκη και σε όσους δεν το ξέρουν οτι το χρειάζονται, πως αν πιστεύεις, ελπίζεις και αγωνίζεσαι για τον στόχο σου αυτό είναι ευτυχία, άλλωστε το έχει πει χρόνια πριν ο εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο, ποιος θα μπορούσε να το αμφισβητήσει;

Δυο διαφορετικοί άνθρωποι που αντλούν την δύναμη τους από τον αθλητισμό και την αξία νους υγιής εν σωματι υγιεί:

–  Ο Τάσος Μουστάκης ένας νέος ανερχόμενος αθλητής με πείσμα, πειθαρχία και αφοσίωση στον αθλητικό του στόχο που είναι η  συνεχής βελτίωση των επιδόσεων του σε αγώνες δρόμου καθώς και η διάκριση του σε αγώνες τριάθλου. Συμμετέχει με συνέπεια σε όσους περισσότερους αγώνες είναι δυνατόν αφού συνδυάζει την αθλητική του δραστηριότητα με την δύσκολη και πολλών ωρών εργασία του σερβιτόρου σε ένα από τα hot spot της Αθήνας  το Cinco.

Το #moustache_team είναι η «ομάδα» που ξεκίνησε εκείνος όταν άρχισε να μοιράζεται τις προπονήσεις του και τους αγώνες του με τους φίλους του μέσα από τα social media.

– Η Στέλλα Δροσοπούλου μια επαγγελματίας της επικοινωνίας και της διαφήμισης με πορεία πολλών ετών, μητέρα δυο αγοριών,  με βασική αξία της ζωής της την συνεχή και ακούραστη βελτίωση του νου και του σώματος και με βασικό ανταγωνιστή τον χθεσινό εαυτό της! Ασχολείται με το fitness με βασική επιλογή το cross fit μέσα από το οποίο είχε την τύχη να γνωρίσει μια  μοναδική εμπειρία ζωής που θέλει  να μεταδώσει σε όλες τις ηλικίες κι όπως αναφέρει: «Η αυτοπεποίθηση και η δύναμη που δίνει ο αθλητισμός δεν έχει σύγκριση. Είναι πράγματι το μυστικό της νεότητας και της χαράς» σημειώνει.

Η ουσία του #moustache team από τον ίδιο το δημιουργό του

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει να μάθει κανείς πως είναι η ζωή ενός αθλητή ακόμη και αν είναι ερασιτέχνης, γιατί έτσι θα κατανοήσει τι σημαίνει #moustache_team από τον ίδιο τον Τάσο Μουστάκη διαβάστε λοιπόν….

«Καθημερινά ξυπνάμε κ κοιμόμαστε κάποιοι απο εμάς κ προβάλουμε το ίδιο μότο, το ίδιο hashtag όπως έμαθα πρόσφατα οτι λέγεται η δίεση με οτιδήποτε την συνοδεύει…. Ας έρθουμε ομως τώρα να δούμε τι πραγματικά είναι αυτό το #moustache_team . Team σημαίνει ομάδα κ moustache είναι το μουστάκι. Η όλη ιστορία ξεκίνησε λοιπόν όταν σε μια φάση τρέλας με τα διάφορα αθλητικά μου ενδιαφέροντα, θέλησα να αρχίσω να ανεβάζω στα social media όπως το Facebook και το instagram τις διάφορες αθλητικές μου επιδόσεις με μια προσωπικά μου υπογραφή… Το moustache το υιοθέτησα λόγω του επωνύμου μου Μουστάκης, το team απλά το πίστεψα οτι μπορώ κ μόνος μου να αποτελέσω ομάδα, ίσως πιο πολύ για να κοροιδέψω τον ιδιο μου τον εαυτό κ να του δώσω δύναμη κ θάρρος… Κάθε μέρα λοιπόν έβαζα κ βάζω στόχους, κυνηγάω τα όνειρά μου γιατί μόνο έτσι έχει αξία η ζωή…. Έτσι με πείσμα έβαλα στόχο τον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας, τα κατάφερα κ έφτασα στην γραμμή του τερματισμού… Και θα μου πει κανείς, σιγά ρε μεγάλε είναι κ άλλοι που έχουν καταφέρει ακόμα περισσότερα, γιατι να διαφέρεις εσυ δλδ..?? Και εδώ ξεκινάνε ολα, δεν διαφερω απο κανέναν, είμαι ένας απλός τύπος που σηκώνεται το πρωί κ παει στην δουλειά του, πίσω από την μπάρα του Cinco θα με βρείτε, να κάνω καφέδες, να πηγαίνω δουλειά με ποδήλατο κ να τρέχω μέσα στους δρόμους σαν τρελός που το κυνηγάνε… να κολυμπαω στο δημοτικό κολυμβητήριο του Γέρακα κ να γυμνάζομαι όσο γίνεται περισσότερο γιατί απλα αυτο αγαπάω κ πανω σε αυτό επενδυω, βάζω στόχους κ προσπαθω να φτάσω στο τέλος…. Σε ολο αυτό ετυχε να πεσω πάνω σε άτομα που με πίστεψαν κ θέλησαν να με βοηθήσουν οπως την Sefco Zeelandia και το BCA που ηρθε προσφατα να μεγαλώσει την ομάδα μας…. Έτσι το #moustache_team απο το πουθενά, πήρε σάρκα και οστά…Κάποιοι μίλησαν για marketing εγώ σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό γιατί απλά είμαι ένας ερασιτέχνης αθλούμενος… Γιατί λοιπόν κάποιος που θα στηρίξει την προσπάθεια μου, να μην έρθω εγω με την σειρά μου να τον ευχαριστήσω κ να πω παιδιά δείτε τον αυτόν γιατί αξίζει σαν άνθρωπος πάνω απ όλα…. Εμείς λοιπόν φτιάξαμε το #moustache_team , βάζουμε στόχους κ με την βοήθεια των διπλανών μας τα καταφερνουμε….!! Το μήνυμα που θέλουμε κ είμαστε υποχρεωμένοι να περάσουμε απο εδώ κ πέρα, είναι πως σε μια τόσο δύσκολη περίοδο κρίσης για την χώρα μας, εμείς δεν το βάζουμε κάτω κυνηγάμε τα όνειρά μας, αρκεί να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον κ να είμαστε πάνω απ ολα ΑΝΘΡΩΠΟΙ….!!! #moustache_team και συνεχίζουμε, ποίος είναι ο επόμενος που θα πιστέψει σε όλο αυτό κ θα μας ακολουθήσει…?»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα