Μία στάση λεωφορείου στη Γλυφάδα είναι φανατική αντικαπνίστρια

Μία στάση λεωφορείου στη Γλυφάδα είναι φανατική αντικαπνίστρια

Θύμα της ο Σταύρος Σβήγκος ο οποίος τόλμησε να ανάψει τσιγάρο μπροστά της. Δες την έκπληξη στον γνωστό ηθοποιό

Σε άλλους μιλούν τα δέντρα, σε άλλους οι σκιές και σε άλλους πάλι κάποιοι άνθρωποι της φαντασίας που τριγυρνούν μόνο στο μυαλό τους αντί για τον κόσμο γύρω μας. Αυτή την εβδομάδα έγινε όμως κάτι αντίστοιχα παράξενο αλλά απόλυτα λογικό όταν αποκαλύφθηκε το σχέδιο αιφνιδιασμού του ηθοποιού.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος από την σειρά “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια”, πήγε ως συνήθως στη στάση του λεωφορείου. Και τι έκανε περιμένοντας να έρθει το επόμενο λεωφορείο; Άναψε τσιγάρο, όπως κάνουν πολλοί καπνιστές σε κάθε πιθανή αναμονή. Έλα όμως που η ίδια η στάση του λεωφορείου είχε αντίθετη άποψη. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.

Την έκπληξη αυτή στον ηθοποιό οργάνωσε το περιοδικό People παρέα με τους φίλους του Σταύρου Σβήγκου οι οποίοι “έδωσαν” στεγνά στο περιοδικό τα μέρη στα οποία κινείται καθημερινά ο ηθοποιός προκειμένου να του στήσουν την παγίδα. Ο Σβήγκος τσίμπησε στο δόλωμα και όταν άρχισε να χτυπά ο συναγερμός, αφού έριξε μια ματιά τριγύρω άρχισε να διαβάζει το μήνυμα στην στάση που τον καλούσε να είναι αυτό το #TeleftaioTsigaro του.

Τι είναι αυτό; Το #TeleftaioTsigaro είναι ένα social κίνημα που έχουμε παρατηρήσει εδώ και μερικές εβδομάδες στα social media. Πολλοί άνθρωποι της showbiz και μη, μοιράζονται με τους φίλους και τους followers τους inspirational μηνύματα για να τους προτρέψουν κι εκείνους να κόψουν το τσιγάρο. Ποιος έχει ξεκινήσει αυτή την ιστορία και τα post; Δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι επιτέλους έχουμε μια ουσιαστική καμπάνια που ζητά να κάνουμε κάτι πραγματικά καλό.

Οι πληροφορίες ότι ο Σβήγκος έκοψε πραγματικά το κάπνισμα μετά το περιστατικό, μένει να διασταυρωθούν. Αν δείτε πάντως κι εσείς μια στάση με αντικαπνιστικό μήνυμα, σκεφτείτε το καλά πριν βάλετε το χέρι στο πακέτο με τα τσιγάρα. Εκτός κι αν είναι για να το πετάξετε και να ανακαλύψετε τις εναλλακτικές που υπάρχουν σε αυτό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα