Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX

To νέο Mitsubishi δίνει άλλο νόημα στην οδήγηση, με το μοναδικό του στυλ και τα καινοτόμα συστήματα ασφαλείας του. Δείτε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά

Το πανέμορφο compact crossover της Mitsubishi είναι φτιαγμένο για αυτούς που τα θέλουν όλα: Στιλ, οδηγική υπεροχή, οικονομία και πολύ χαμηλές εκπομπές CO2.

Τώρα ενώ εσείς απολαμβάνετε την οδήγηση, το ολοκληρωμένο σύστημα Cleartec φροντίζει το περιβάλλον χάρη στη συνδυασμένη χρήση Automatic Stop&Go, Εlectric Power Steering, συστήματος διαχείρισης φόρτισης μπαταρίας κι ελαστικών χαμηλής αντίστασης κύλισης.

Σε πρώτη προτεραιότητα και η ασφάλεια  χάρη στις τεχνολογίες Αctive Stability Control, Hill Start Assist, ABS με EBD/ Brake Assist, τους 9 αερόσακους και τη δομή αμαξώματος RISE που χάρισαν στο Mitsubishi ASX , 5 αστέρια στα EURONCAP crash tests του 2011.

Η καθημερινότητά σας είναι πλέον όμορφη και άνετη  χάρη στο μοναδικό του στιλ, την υψηλή ποιότητα υλικών, τον πλούσιο εξοπλισμό και τον μεγάλο χώρο αποσκευών που φτάνει τα 1219 λίτρα.

Διαθέσιμο με €20.790 (με απόσυρση στα €19.360) με νέο κινητήρα MIVEC 1,6  117hp, με μέση κατανάλωση 5,9lt/100 km και CO2 μόλις 135 g/km.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα