Νέα υπηρεσία σύγκρισης ασφαλιστικών πακέτων με την εγκυρότητα του Vrisko.gr

Νέα υπηρεσία σύγκρισης ασφαλιστικών πακέτων με την εγκυρότητα του Vrisko.gr

Με επιτυχία λανσάρεται από το Vrisko.gr η νέα υπηρεσία σύγκρισης ασφαλιστικών πακέτων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Βρείτε το φθηνότερο και καταλληλότερο πρόγραμμα για εσάς

Tο www.vrisko.gr λάνσαρε με επιτυχία τη νέα υπηρεσία σύγκρισης ασφαλιστικών πακέτων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Το www.vriskoasfalistra.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να συγκρίνει ανάμεσα σε περισσότερα από 120 ασφαλιστικά πακέτα των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα και να βρει το φθηνότερο και καταλληλότερο πρόγραμμα για τις ανάγκες του, έγκυρα και αξιόπιστα.

Το σύγχρονο και μοντέρνο design του site το καθιστά εύχρηστο και λειτουργικό. Ο χρήστης μπορεί πολύ εύκολα και γρήγορα να βρει, να συγκρίνει και να αγοράσει online τη φθηνότερη ασφάλεια, καθώς και να στείλει επίσης online τα συνοδευτικά έγγραφα που απαιτούνται για την έκδοση του ασφαλιστήριου συμβολαίου του.

Η διαδικασία της αγοράς είναι απολύτως ασφαλής και ολοκληρώνεται σε τρία απλά βήματα: συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων και στοιχείων αυτοκινήτου, σύγκριση και επιλογή ασφαλιστικού πακέτου με πλήρη ανάλυση των καλύψεων που παρέχονται, αγορά. Για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με τις προσφορές, υπάρχουν στη διάθεση των χρηστών εξειδικευμένοι συνεργάτες που μπορούν να συνομιλήσουν μαζί τους τηλεφωνικά ή online μέσω chat.

Το www.vriskoasfalistra.gr προσφέρει πακέτα των μεγαλύτερων και αξιόπιστων εταιρειών στον ασφαλιστικό χώρο, οι οποίες παρέχουν εγγυημένη ασφάλεια και εξυπηρέτηση στους πελάτες σε οτιδήποτε και αν συμβεί. Σε περίπτωση ατυχήματος και ζημιών το site προσφέρει επιπλέον στους χρήστες την υπηρεσία του Κέντρου Ζημιών, μέσα από την οποία μπορούν να βρουν συνεργαζόμενα συνεργεία ανά την Ελλάδα και βοήθεια για τις απαραίτητες διαδικασίες.

To www.vrisko.gr θα συνεχίσει να επενδύει σε συνεργασίες για την ανάπτυξη online υπηρεσιών, που δίνουν στο χρήστη νέες δυνατότητες πληροφόρησης και αγοράς ευκολότερα και οικονομικότερα.

Λίγα λόγια για τη Newsphone Hellas

Η Newsphone Hellas είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών μέσω εναλλακτικών δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και Internet. Μέσω του 11880, του Έντυπου Επαγγελματικού Καταλόγου 11880 και του www.vrisko.gr δίνει αφενός μια ολοκληρωμένη λύση αναζήτησης (local search) στους χρήστες και αφετέρου τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής και έντυπης προβολής σε κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα