Need for Speed: Hot Pursuit

Need for Speed: Hot Pursuit

Η σειρά Need for Speed θεωρείται όχι άδικα η καλύτερη στην κατηγορία των τίτλων οδήγησης στην αγορά των videogames. Η ΕΑ επαναφέρει την πιο arcade έκδοση της οδήγησης στο προσκήνιο με το νέο Need for Speed: Hot Pursuit (Vid)

Η σειρά Need for Speed θεωρείται όχι άδικα η καλύτερη στην κατηγορία των τίτλων οδήγησης στην αγορά των videogames. Η ΕΑ επαναφέρει την πιο arcade έκδοση της οδήγησης στο προσκήνιο με το νέο Need for Speed: Hot Pursuit και δίνει ξανά στους παίκτες τη δυνατότητα να απολαύσουν ατελείωτο κυνηγητό με την αστυνομία.

Ο νέος τίτλος έχει αναπτυχθεί από την Criterion Games, ένα από τα πιο ταλαντούχα studio της σύγχρονης εποχής με δείγματα γραφής στην εξαιρετική σειρά Burnout. Το αποτέλεσμα; Ο απόλυτος racing τίτλος! Οι παίκτες καλούνται να διαλέξουν ένα από τα πολλά διαθέσιμα γνωστά οχήματα και να ξεκινήσουν αγώνα τόσο ενάντια στους αντιπάλους τους, όσο και στις αρχές που θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να διακόψουν την… “παράνομη” αυτή δράση. Κινούμενο σε αντίθετη κατεύθυνση από τα ανταγωνιστικά προϊόντα που κουράζουν τον παίκτη μέχρι να αποκτήσει πρόσβαση στα πιο γνωστά θηριώδη οχήματα, το νέο Need for Speed: Hot Pursuit προσφέρει την οδήγηση από το κόκπιτ μιας Maserati ή μιας Porsche 911 Turbo S μετά από ελάχιστους αγώνες.

Αντίστοιχα, η αστυνομία έχει στην κατοχή της μια σειρά από “ονειρεμένα” αυτοκίνητα που μπορούν να κοντράρουν όλα αυτά τα “διαμάντια” στα ίσια και να τα βγάλουν εκτός δράσης. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται από τις αρχές είναι ποικίλης μορφής και ξεκινάει από το απλό κυνηγητό, μέχρι τα πασίγνωστα καρφιά ή ακόμη και τα μπλόκα. Η τεχνογνωσία της Criterion στον τομέα της αλλοίωσης του εξωτερικού των οχημάτων έχει παίξει μεγάλο ρόλο και στο νέο Need for Speed, αφού κάθε άγγιγμα με έναν αντίπαλο μπορεί να αφήσει ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο εξωτερικό του οχήματός σας. Αντίστοιχα, τα χτυπήματα στους τοίχους ή τους αντιπάλους επηρεάζουν τόσο την εξωτερική εμφάνιση όσο και την συμπεριφορά κάθε οχήματος στο οδόστρωμα.

Τα προσφερόμενα events στα οποία μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ο παίκτης είναι αρκετά και χωρίζονται από απλές κόντρες μεταξύ οδηγών μέχρι και στην προσπάθεια επίτευξης του πιο μικρού χρόνου. Κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα, ο οδηγός έχει στην κατοχή του μια σειρά από “όπλα” που μπορεί να χρησιμοποιήσει τόσο για να βγάλει εκτός συναγωνισμού έναν αντίπαλο, όσο και το περιπολικό που μπορεί να τον ενοχλεί για αρκετά λεπτά και να του κλείνει το δρόμο. Η σωστή χρήση κάθε όπλου την κατάλληλη στιγμή παίζει καθοριστικό ρόλο και μπορεί να ανατρέψει όλες τις ισορροπίες σε έναν αγώνα. To Need for Speed: Hot Pursuit κυκλοφορεί στις 16 Νοεμβρίου για PlayStation 3, Xbox 360, PC και Wii.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα