Νέο Giro D’Italia στη La Pasteria!

Νέο Giro D’Italia στη La Pasteria!

Το μοναδικό ταξίδι γεύσης στην Ιταλία συνεχίζεται, με επόμενο μαγευτικό προορισμό την Campania!

H La Pasteria και ο Ιταλός chef Έκτορας Μποτρίνι βάζουν πλώρη για τον 4ο διάσημου πλέον Giro d’Italia, την μαγευτική Campania του πανέμορφου νότου και ετοιμάζουν ένα απολαυστικό μενού 3 πιάτων μόνο με 15€! Το ταξίδι περνά μέσα από την περίφημη Napoli, τα νησιά Capri και Ischia, το πολυτραγουδισμένο Sorrento, την ιστορική Caserta, το Salerno και το Avellino και εμπνέεται από τις αυθεντικές γεύσεις και τα διάσημα προϊόντα της νότιας Ιταλίας!

Η La Pasteria και ο καταξιωμένος Ιταλός chef Έκτορας Μποτρίνι δημιούργησαν ένα πλήρες μενού 3 απολαυστικών πιάτων του παθιασμένου ιταλικού νότου, με επιλεγμένα, ολόφρεσκα υλικά, ελαιόλαδο και μυρωδικά, και με αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές.

 

Ο νέος σταθμός του Giro d’ Italia περιλαμβάνει ποικιλία μεσογειακών πιάτων με επιλογή από σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκό, ενώ παράλληλα μπορείτε να συνοδεύσετε το μενού σας με ένα ποτήρι κρύα μπίρα Fischer, κερασμένη από τη La Pasteria!

Επιπλέον, όσοι βρεθούν στη La Pasteria θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για να γίνουν μαθητές του Έκτορα Μποτρίνι ή να κερδίσουν ένα απολαυστικό γεύμα, ανεβάζοντας την φωτογραφία του αγαπημένου τους πιάτου από το νέο μενού Giro d’ Italia, προορισμό του Campania στην fan page της La Pasteria στο facebook, www.facebook.com/lapasteria!

 

Αναλυτικότερα το μενού:

ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ, επιλογή από:

• COZZE AL LIMONCELLO: Κατσαρολάκι με μύδια και φινόκιο, ελαφριά κρέμα γάλακτος και limoncello

• CROSTONE ALLA NAPOLETANA: Ζεστές μπρουσκέτες με τομάτα, mozzarella και αντζούγιες

• INSALATA NOSTROMO: Σαλάτα με κινόα, αντζούγιες, κόκκινες πιπεριές και κρουτόν

• INSALATA ALL’AMALFITANA: Σαλάτα με εσπεριδοειδή φρούτα, φινόκιο και scamorza

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ, επιλογή από:

• PIZZA MARGHERITA: Με σάλτσα τομάτας και mozzarella

• BACCALA ALLA SORRENTINA: Ψητός μπακαλιάρος σε σάλτσα από τομάτα και σταφίδες, πάνω σε βάση από ψητή πατάτα

• PIZZAIOLA: Σκαλοπίνια με σάλτσα τομάτας και ρίγανη, συνοδεύεται από νιόκι πατάτας

• PASTA CON LE SEPPIE: Πλατιά ζυμαρικά με καλαμάρια και σέλινο, σε πικάντικη σάλτσα τομάτας

• RISOTTO AL SARACENO: Ριζότο με τομάτα και scamorza, αρωματισμένο με ξύσμα από λεμόνι

ΓΛΥΚΟ

COME UNA CAPRESE DOLCE: Παγωτό καϊμάκι με μαρμελάδα τομάτας, σιρόπι μπούκοβο & τριμμένο μπισκότο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα