Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πολύτιμος αρωγός στα «Βραβεία Οι Ήρωες του COVID-19 στη Βόρεια Ελλάδα»

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πολύτιμος αρωγός στα «Βραβεία Οι Ήρωες του COVID-19 στη Βόρεια Ελλάδα»

Στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας του και του προγράμματος κοινωνικών δράσεων που έχει αναπτύξει, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υποστηρίζει τη μεγάλη εκδήλωση «Βραβεία Οι ήρωες του COVID-19 στη Βόρεια Ελλάδα», που διοργανώνει το Δημοσιογραφικό Συγκρότημα Μακεδονία, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο χώρο της ΔΕΘ.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν άνθρωποιπου συνέβαλαν με ηρωισμό και αυτοθυσία στην καθημερινή φροντίδα για τηνπροστασία και ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, αλλά και εταιρίες που έδειξανπρωτοφανή κοινωνική ευαισθητοποίηση και στήριξαν το έργο της πολιτείας προςόφελος του κοινωνικού συνόλου. Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζόμενοι 1ηςγραμμής, πολιτική ηγεσία, τοπική αυτοδιοίκηση, δάσκαλοι, γονείς, αλλά καιεπιχειρήσεις που με τις πράξεις τους αναδείχθηκαν σε ήρωες της COVID-19 εποχής και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τοκοινωνικό σύνολο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηνΠέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 7:00μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης χωρίςπαρουσία κοινού, λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις που προβλέπει το υγειονομικόπρωτόκολλο. Θα παραστούν μόνο οι βραβευόμενοι, οι οποίοι θα λαμβάνουν τοβραβείο τους και θα αποχωρούν, ενώ η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τη δημοτικήτηλεόραση.

Η όλη ενέργεια έχει τεθεί υπό τηνΑιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, τηςΠεριφέρειας Θεσσαλονίκης και της ΔΕΘ – Helexpo.

Την παρουσίαση έχουν αναλάβει οιδημοσιογράφοι Ράνια Θρασκιά και Φωτεινή Γεωργίου.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚΔΕΛΤΑ 360 αγκαλιάζει την εξαιρετική αυτήπρωτοβουλία και θέτει ως βασική του προτεραιότητα την ενημέρωση καιευαισθητοποίηση της σπουδαστικής του κοινότητας και του ευρύτερου κοινού, γύρωαπό την πρωτόγνωρη αυτή πανδημία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα