Ο παράλογος άνθρωπος του Γούντι Άλεν κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους

Ο παράλογος άνθρωπος του Γούντι Άλεν κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους
W.A.S.P. 2014

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει το φετινό καλοκαίρι κινηματογραφικά, καθώς αυλαία ρίχνει ο "Παράλογος Άνθρωπος" του Γούντι Άλεν, με πρωταγωνιστές τους Χοακίν Φίνιξ και την Έμμα Στόουν σε μια ρομαντική ιστορία (Pics +Vid)

Μπλέκοντας ακαταμάχητο χιούμορ, άφθονο σασπένς, σοκαριστικές ανατροπές και ένα πρωτότυπο ερωτικό τρίγωνο, ο απολαυστικός Γούντι Άλεν σκηνοθετεί τον Χοακίν Φίνιξ και την Έμμα Στόουν στον «Παράλογο Άνθρωπο», μια δροσερή ιστορία που κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι!

W.A.S.P. 2014

 

Ανήμπορος να χαρεί οτιδήποτε στη ζωή, ο καθηγητής φιλοσοφίας Έιμπ Λούκας (Χοακίν Φίνιξ) φτάνει στο πανεπιστήμιο μιας μικρής κολεγιακής πόλης έχοντας χάσει κάθε ελπίδα να βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Ούτε η παράνομη ερωτική σχέση που συνάπτει με μια μοναχική του συνάδελφο βοηθά, ούτε τα ίδια τα μαθήματα – όλα μοιάζουν μάταια και κενά.

W.A.S.P. 2014

 

Η φιλία του με μια έξυπνη και όμορφη φοιτήτριά (Έμμα Στόουν) εξελίσσεται κι αυτή σε ερωτική σχέση, αλλά δεν είναι αυτό που τελικά τον αναζωογονεί τόσο, όσο η αναπάντεχη απόφαση που παίρνει όταν ακούει κατά λάθος τη συζήτηση δύο ξένων. Ξαφνικά ο Έιμπ βρίσκει όρεξη για ζωή και έρωτα, χωρίς όμως να υπολογίζει τις συνέπειες…

W.A.S.P. 2014

 

Πιστός στο ετήσιό μας ραντεβού, ο Γούντι Άλεν αφηγείται μια απολαυστική ιστορία ηθικών διλημμάτων και ανατροπών στο πνεύμα του επίσης εξαιρετικού «Match Point», που θα σας πιάσει απροετοίμαστους!

Από σήμερα στους κινηματογράφους από την Odeon

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα