Οδηγοί για τους υφιστάμενους και δυνητικούς επιχειρηματίες

Οδηγοί για τους υφιστάμενους και δυνητικούς επιχειρηματίες

Η επιχειρηματικότητα αφορά στις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων οι οποίες αναλαμβάνουν επιχειρηματικούς κινδύνους, καθώς και την υλοποίηση καινοτόμων ιδεών, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τους σπάνιους πόρους της επιχείρησης. Με την επιχειρηματικότητα στις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις γίνεται η εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών, νέων τεχνολογιών, η υιοθέτηση αλλαγών και τέλος η αναζήτηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

Ο εκδοτικός οίκος Rosili αναγνωρίζοντας τη σημασία της επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη της οικονομίας, της παραγωγικότητας και της απασχόλησης, προσφέρει σε όλους τους υφιστάμενους και δυνητικούς επιχειρηματίες τη σειρά βιβλίων Επιχειρείν Start-up προκειμένου να τους συμβουλεύσει και να ενισχύσει τις προσπάθειές τους.

Αναλυτικότερα, η έναρξη μιας νέας επιχείρησης, η οργάνωση και η διοίκηση αυτής, καθώς και η οργάνωση και διοίκηση μιας υπάρχουσας επιχείρησης, απαιτεί τις γνώσεις του Μάνατζμεντ. Το βιβλίο « Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ στο ελληνικό επιχειρείν » βασισμένο στη σύγχρονη πραγματικότητα του ελληνικού επιχειρείν και αξιοποιώντας πληθώρα παραδειγμάτων από τον κόσμο των επιχειρήσεων παρουσιάζει όλες τις λειτουργίες του Μάνατζμεντ και τις δραστηριότητες των διοικητικών στελεχών στη σύγχρονη επιχείρηση.

Βέβαια, είναι απαραίτητο να αναγνωριστεί η σημασία του ανθρώπινου παράγοντα στη βιωσιμότητα και την παραγωγικότητα της επιχείρησης. Πολύτιμος σύμβουλος σε αυτό στέκεται « η Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο ελληνικό επιχειρείν », μια ολοκληρωμένη και περιεκτική θεώρηση της έννοιας και του περιεχομένου της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού στη σύγχρονη επιχείρηση.

Εάν, μάλιστα, οι επιχειρηματίες ασχολούνται με τη λιανική πώληση, « η Λιανική Πώληση στο ελληνικό επιχειρείν » είναι το κατάλληλο εγχειρίδιο, καθώς αποτελεί μια συστηματική διαπραγμάτευση της σημασίας, του ρόλου και των τρόπων ανάπτυξης της λιανικής πώλησης στο σύγχρονο ελληνικό επιχειρείν.

Κλείνοντας, πρέπει να υπογραμμίσουμε πως όσοι επιθυμούν να ξεχωρίσουν και να αναδειχθούν νικητές στον στίβο της επιχειρηματικότητας, δεν αρκεί να εφαρμόζουν επιμελώς τους κανόνες του επιχειρείν. Πρέπει να προχωρήσουν αντίθετα προς το ρεύμα, να αμφισβητήσουν το συμβατικό επιχειρείν, να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, να επαναστατήσουν. Το βιβλίο-οδηγός « Επανάσταση στο Επιχειρείν » παίζει τον συνήγορο του διαβόλου. Προσφέρει εκατό πολύτιμες συμβουλές που ακονίζουν το μυαλό των αναγνωστών και τους κάνει να σκεφτούν πολύ προσεκτικά τι να κάνουν πριν υιοθετήσουν την υπάρχουσα επιχειρηματική πρακτική του τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται. Αποτελεί σπουδαίο αρωγό ώστε να εντοπίσουν ευκαιρίες, να αποφύγουν παγίδες και να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Τα βιβλία ανήκουν στη σειρά Επιχειρείν Start-up , η οποία περιλαμβάνει βιβλία-οδηγούς για τη δημιουργία, λειτουργία και ανάπτυξη της σύγχρονης επιχείρησης. Μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.epixeirein.rosili.gr .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα