Όλα όσα θέλεις να έχει μαζί σου στις καλοκαιρινές διακοπές

Όλα όσα θέλεις να έχει μαζί σου στις καλοκαιρινές διακοπές
Balos, Crete. June 2, 2015. / , . 2 2015. Sooc

Φτιάχνουμε τη λίστα με όλα τα αξεσουάρ, τα παιχνίδια και τα χρηστικά αντικείμενα των διακοπών που θα σας φανούν χρήσιμα αυτό το καλοκαίρι.

Με αυτά και με εκείνα, μετά από ένα δημοψήφισμα, τρεις εβδομάδες με τις τράπεζες κλειστές και ένα μνημόνιο προ των πυλών σχεδόν ξεχάσαμε πως είμαστε στη μέση του καλοκαιριού. Μπορεί οι ανέμελες και “χαρούμενες διακοπές” άλλων εποχών να αποτελούν οριστικά παρελθόν, αλλά αν μη τι άλλο σε μια παραλία, σε ένα πιο… καλοκαιρινό προορισμό θα καταφέρουμε να βρεθούμε.
Φτιάχνουμε τη λίστα με όλα τα αξεσουάρ, τα παιχνίδια και τα χρηστικά αντικείμενα των διακοπών που θα σας φανούν χρήσιμα αυτό το καλοκαίρι.

Κάντε “κλικ” στα προϊόντα για να τα αγοράσετε Online

Τα βιβλία της παραλίας

Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει, της Hwang Sun-mi – Από 13.24€, τώρα 11.91€

 

«Όλη η ομορφιά του κόσμου κλείνεται μέσα σε τούτο εδώ το μυθιστόρημα, αυτό το λογοτεχνικό κόσμημα, που ξεχειλίζει από περιπέτειες, από όνειρα που βγαίνουν αληθινά κι από μια λαχτάρα που πηγάζει από την αγάπη”. Ένα παγκόσμιο best seller για την ελευθερία, τη γενναιότητα, την αφοσίωση, τα όνειρα, την οικογένεια και πάνω από όλα την ανάγκη για αγάπη.

Έρως Ανίκατε Μάσαν, του Άυγουστου Κορτώ – Από 11,96€, τώρα 10.75€

 

Τι κάνεις όταν βρίσκεσαι σ’ ένα απομονωμένο ορεινό χωριό για το διήμερο των εκλογών κι ενώ όλοι σε μπουκώνουν λυσσαλέα με τα πιο εκλεκτά φαγιά της οικουμένης ο πορσελάνινος θρόνος αρνείται να ενδώσει στις ικεσίες σου; Τέτοια και άλλα αγωνιώδη ερωτήματα απαντιούνται με τρόπο παραληρηματικό στις σελίδες αυτού του βιβλίου, που μας θυμίζει ότι το γέλιο είναι συχνά η μόνη σωσίβια λέμβος στις φουρτούνες της ζωής.

Φύλλο μηδέν, του Ουμπέρτο Έκο – Από 14,33€, τώρα 9.90€

 

Ένα τέλειο εγχειρίδιο κακής δημοσιογραφίας, όπου ο αναγνώστης αρχίζει σιγά σιγά να αναρωτιέται αν πρόκειται για μυθοπλασία ή πιστή αποτύπωση της πραγματικότητας. Ένα συνονθύλευμα δημοσιογράφων μιας καθημερινής εφημερίδας που δε νοιάζεται τόσο για την πληροφορία όσο για εκβιασμούς, λασπολογίες και φτηνές ιστορίες.

Ένας παρανοϊκός συντάκτης που αναβιώνει πενήντα χρόνια Ιστορίας υπό το φως μιας σατανικής πλεκτάνης με επίκεντρο το πτώμα ενός ψευτο-Μουσολίνι σε αποσύνθεση.

Τα παιχνίδια της παραλίας

Δεν είμαστε όλοι όμως υπέρμαχοι της χαλαρής ανάγνωσης κάτω από την ομπρέλα. Πολλοί από εμάς είναι της… δράσης στη θάλασσα και γι’ αυτήν πρέπει να έχουν τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Αδιάβροχη Κάμερα Pentax Ricoh WG-30 Μαύρη – 248,99€

 

Η Pentax παρουσιάζει την Ricoh WG-30, μια ψηφιακή compact camera, προδιαγραφές waterproof (βάθος μέχρι 12m), shockproof (πτώσεις έως 1.5m) και dustproof για να την έχεις πάντα μαζί σου. Η μηχανή ενσωματώνει φακό που αντιστοιχεί με 28 – 140mm f/3.5 – 5.5 και αισθητήρα high sensitivity 1/2.3″ CMOS με ανάλυση 16 Megapixels για πεντακάθαρα πλάνα!

Δύο από τα πιο “hot” χαρακτηριστικά του μοντέλου είναι ο Macro φακός που σου δίνει την δυνατότητα να φωτογραφίζεις ότι δεν βλέπει το ανθρώπινο μάτι και ο σταθεροποιητής της εικόνας για σταθερές εικόνες υψηλής ανάλυσης!

Ρακέτα Αγόρι Star, 11.99€ & Σετ μπαλάκια τένις, 8€

 

Παραλία δίχως ρακέτες, δεν είναι παραλία και γι’ αυτό πρέπει να είστε εφοδιασμένοι με τις σωστές ρακέτες, αλλά και μπόλικα μπαλάκια. Α και να μην παίζεται κοντά σε άλλους, όσο αυτό είναι δυνατό. Είναι εκνευριστικό…

Στρώμα θαλάσσης, 10.98€

Τα επιτραπέζια των διακοπών

Αν η επιλογή για φέτος είναι κάμπινγκ και αν πάτε διακοπές με καλή παρέα, ένα κόμπακτ επιτραπέζιο είναι η καλύτερη απασχόληση εκεί το απογευματάκι και πριν αποφασίσετε που θα τη βγάλετε το βράδυ στο νησί (ή όπου αλλού βρεθείτε).

Ναυμαχία, 4.99€

Ένα παιχνίδι που δεν θέλει συστάσεις, αλλά μπορεί πραγματικά να ανάψει τα αίματα ανάμεσα στους… ναυάρχους των αντίπαλων στόλων.

Σκορ 4, 4.99€

Η κάθετη απεικόνιση της τρίλιζας που όλοι λατρέψαμε από την παιδική μας ηλικία.

Μονόπολη, 4.99€

Λεφτά δεν υπάρχουν, παρά μόνο στη Μονόπολη.

Τα γκάτζετ του καλοκαιριού

Η θάλασσα είναι ο αγαπημένος προορισμός του καλοκαιριού, έχει όμως μερικά… μειονεκτήματα. Για παράδειγμα δεν έχει πρίζα ηλεκτρικού!! Γι’ αυτό πρέπει πριν φύγουμε να είμαστε εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Powerbank USB Fujipower, 19.99€

Ο τρόπος να έχεις πάντα μπαταρία, όσο κι αν σερφάρεις στο ίντερνετ από το κινητό σου πλάι στο κύμα.

Φορητά ηχεία SBS Bluetooth V Μαύρο, 29.90€

Αν δεν είσαι στο beach bar, ίσως με δυο φορητά ηχεία να μπορείς να κάνεις και την πιο απόμερη παραλία ιδανικό venue για καλοκαιρινό πάρτι.

Ακουστικά Handsfree SBS Studio Mix 25 Wired Stereo Earset Μαύρο, 9.99€

Για να ακούς τη μουσική σου την ώρα που χαλαρώνεις στην ακροθαλασσιά.

Τα χρηστικά της παραλίας

Μπορεί να βλέπεις πολλούς στη θάλασσα να κουβαλούν μαζί τους ολόκληρη την “προίκα” τους και να γελάς, όμως ένα-δυο πραγματάκια σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα.

Σκίαστρο παραλίας Terra Nation, 79.90€

Public.gr

Στήνεται παντού, είναι πιο πρακτικό από μια ομπρέλα και όταν μαζευτεί πιάνει πολύ λιγότερο χώρο στο αυτοκίνητο.

Ψυγειοτσάντα παραλίας Terra Nation, 22.90€

Public.gr

Ισοθερμική τσάντα για να διατηρούνται τα τρόφιμα και τα νερά και ποτά της παραλίας κρύα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πετσέτα παραλίας Terra Nation, 39.90€

Public.gr

Η πετσέτα είναι πετσέτα και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν την έχει ανάγκη στη θάλασσα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Sooc

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα