Όλη η γνώση εδώ: Νέο online βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων

Όλη η γνώση εδώ: Νέο online βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων

Διαβάστε περισσότερα για το νέο πρωτοποριακό ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο, με περισσότερους από 5.000 τίτλους επιχειρησιακών βιβλίων

Περισσότερους από 5.000 τίτλους αποκλειστικά επιχειρησιακών βιβλίων προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό το BusinessBooks.gr, το νέο πρωτοποριακό ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο.

Το BusinessBooks.gr, συνεργαζόμενο με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους κι απευθυνόμενο σε όλους όσοι επιθυμούν την εκπαίδευση και την επιμόρφωση πάνω σε έναν επιχειρησιακό τομέα, διαθέτει ευρεία γκάμα επιχειρησιακών βιβλίων, τα οποία καλύπτουν σε βάθος τις κατηγορίες: Λογιστική, Διοίκηση, Οικονομικά, Μάρκετινγκ, Πληροφορική, Δίκαιο.

Γιατί να επιλέξετε το BusinessBooks.gr;

–          Προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές στη λιανική και χονδρική πώληση.

–          Εξασφαλίζει μεγάλες προσφορές, εκπτώσεις και πακέτα βιβλίων για τους επισκέπτες του.

–          Παρέχει σύγχρονα, ποιοτικά κι επιτυχημένα βιβλία.

–          Εγγυάται ασφάλεια και ταχύτητα στις συναλλαγές.

–          Καινοτομεί μέσω της ροής των business news, του live support, καθώς και της επιλογής «Η Προσφορά μου». Επιλέγετε δύο ή περισσότερους από τους αγαπημένους σας τίτλους και λαμβάνετε αυτόματα επιπλέον έκπτωση!

Το BusinessBooks.gr με μεγάλη του χαρά σας χαρίζει ένα κουπόνι, το οποίο σας προσφέρει 20% έκπτωση για όλα τα βιβλία (δεν συμπεριλαμβάνονται οι συνδυαστικές προσφορές και τα βιβλία που υπάγονται στο καθεστώς ενιαίας τιμής).

Ο κωδικός του κουπονιού είναι: 24721 και ισχύει μέχρι τις 21/11/13

Επισκεφθείτε το www.businessbooks.gr και περιηγηθείτε στην Πηγή των Επιχειρησιακών Βιβλίων!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα