PayPal και Converge στο 2ο Magento & PayPal Meet-up

PayPal και Converge στο 2ο Magento & PayPal Meet-up

Η PayPal και η Converge διοργανώνουν το 2ο Magento & PayPal Meet-up στην Αθήνα την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel

Η PayPal και η Converge διοργανώνουν το 2ο Magento & PayPal Meet-up στην Αθήνα την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel. Ανταγωνισμός, συνεργασίες και οι νέες ευκαιρίες που συνδέονται με την προώθηση της PayPal στην Ελλάδα είναι από τα βασικά θέματα, που θα συζητηθούν, επιτυγχάνοντας μία ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών. Η συνάντηση απευθύνεται σε εταιρίες, που υλοποιούν ηλεκτρονικά καταστήματα σε Magento, προγραμματιστές και eRetailers και απαιτεί πρόσκληση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν συμβουλές για την αύξηση πωλήσεων των εμπόρων με χρήση Magento, νέες υπηρεσίες PayPal για την Ελλάδα και συμβουλές για την αύξηση πωλήσεων εκτός συνόρων. Επίσης θα γίνει γνωριμία και καλωσόρισμα του Magento community για την Ελλάδα, θα παρουσιαστεί το PayPal Integration Challenge για την Ελλάδα και θα παρουσιαστεί ένα case study που αφορά Ελληνικό eShop.

Το case study είναι το γνωστό στο χώρο της μόδας KOOLFLy.com, που είναι ένα παράδειγμα Ελληνικού eshop με επιτυχημένη πορεία εντός και εκτός συνόρων. Το KOOLFly.com είναι ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας, με μεγάλη ποικιλία αντρικών και γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Το KOOLFly.com συνεργάζεται με πολλές διεθνείς μάρκες, αλλά και με διάσημους Έλληνες σχεδιαστές. Αποτελεί ιδανικό fashion προορισμό, αφού διαφοροποιείται από τα συνηθισμένα eShops του χώρου με βασικό χαρακτηριστικό το curated shopping δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, να πάρουν ιδέες για ολοκληρωμένα outfits και φυσικά να αποκτήσουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα αγαπημένα τους κομμάτια. Το KOOLFLy.com έχει κερδίσει τα βραβεία Innovation in Fashion Sales 2014 και Best Fashion e-shop στα e-volution awards του 2015.

Το KOOLfly.com έχει ενσωματώσει από την αρχή της λειτουργίας του το PayPal ως έναν από τους βασικούς τρόπους πληρωμής, κάτι το οποίο αυξάνει σημαντικά την αποδοχή του στους πελάτες του εξωτερικού. Μάλιστα πρωτοπορεί με την διάθεση στο κοινό του της υπηρεσίας PayPal Express Check Out που συντελεί στην πιο γρήγορη και ασφαλή ολοκλήρωση αγορών, βελτιστοποιώντας την εμπειρία του τελικού καταναλωτή.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση  των πωλήσεων του στο εξωτερικό σε παραπάνω από 10 χώρες εντός και εκτός Ευρώπης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα