PIMM’S – Αγοράσαμε την ώρα 8 το βράδυ

PIMM’S – Αγοράσαμε την ώρα 8 το βράδυ

Πώς και γιατί αγόρασε το PΙΜΜ’S’s την 8η βραδινή. Συναντήσαμε τoυς agents του PIMM”S και σας λύνουμε όλες τις απορίες

Αυτοί οι δύο κύριοι είναι οι πράκτορες του PIMM’S που είναι εδώ για να διεκπεραιώσουν αυτή την τόσο σημαντική επένδυση. Η αποστολή τους είναι να μας θυμίσουν ένα από τα πιο πολύτιμα πράγματα που ανήκουν σε όλους μας – τον ποιοτικό χρόνο.  Έχοντας εντοπίσει το μειωμένο κέφι που έχουμε οι Έλληνες στις 8 με όλες τις άσχημες ειδήσεις που μας βομβαρδίσουν καθημερινά, αυτοί οι δύο πράκτορες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν αυτό το τόσο φιλόδοξο εγχείρημα.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοφιλόπουλος

Yanis lefakis

 

1. Πώς ισχυρίζεται το PIMM’S ότι είναι ιδιοκτήτης αυτής της ώρας της ημέρας;

Το PIMM’S στην πραγματικότητα αγόρασε αυτή την ώρα σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Ποιοτικού Χρόνου. Η ώρα 8 το βράδυ επισήμως ανήκει στο PIMM’S. Αλλά δεν την αγοράσαμε για μας άλλα για ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ. Ήταν αποστολή μας να εντοπίσουμε και να διασφαλίσουμε αυτό που χρειάζονται οι Έλληνες για να διασκεδάσουν να περνάνε καλά και να έχουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο. 

2. Στ’ αλήθεια πιστεύετε ότι σας ανήκει η ώρα 8 το βράδυ;

Ναι, βέβαια. Το PIMM’S ξεκίνησε αυτή τη συνεργασία με τον International Association of Quality Time ( www.iaqtime.org ) και τώρα πλέον είναι ο επίσημος κάτοχος της ώρας 8 το βράδυ που την προσφέρουν σε όλους μας.

3. Γιατί το PIMM’S αγοράσει την ώρα 8 το βράδυ; Γιατί μία εταιρεία ποτών να αγοράσει μία ώρα της ημέρας;

Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι πρέπει να αντιδράσουν στα συνεχή κύματα κακών ειδήσεων με θετικό τρόπο! Αγοράζοντας την ώρα 8 το βράδυ θεωρούμε ότι είναι ένας καλός τρόπος να πούμε στον κόσμο ότι μπορεί να βγαίνει έξω περισσότερο, να βρίσκεται με τους φίλους τους και να χαίρεται τη ζωή! Το PIMM’S γνωρίζει πολύ καλά ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και ότι δεν πρέπει να τον σπαταλάμε άσκοπα, γι’ αυτό και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα… για να λάβει πιο δραστικά μέτρα

4. Ποια είναι η λογική πίσω από την αποστολή σας;

Οι άνθρωποι αγωνίζονται για να είναι αποδοτικοί στη δουλειά τους και να εκπληρώνουν με επιτυχία τις οικογενειακές και τις φιλικές τους υποχρεώσεις. Η ζωή κινείται με τόσο γρήγορους ρυθμούς, γι’ αυτό όλοι χρειαζόμαστε να πάρουμε βαθιές ανάσες και να σταματήσουμε να κάνουμε πράγματα όλη την ώρα και να αρχίσουμε να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Μόνο περνώντας το χρόνο μας με πιο «σοφό» τρόπο, μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα να βελτιώσουμε τις ζωές μας. Γι’ αυτό, πάρτε μία βαθιά  ανάσα και περάστε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μεταξύ σας. Βγείτε έξω, μοιραστείτε στιγμές με τους φίλους σας, φλερτάρετε ερωτευτείτε, περάστε καλά!

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα