PIMM’S: Η ώρα 8 μ.μ. είναι δικιά μας!

PIMM’S: Η ώρα 8 μ.μ. είναι δικιά μας!

Οι πράκτορες του Pimm's αγόρασαν την 8η βραδινή για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Για να περάσουμε όλοι καλά. Δεν δίνουν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Ξέρουν τι σημαίνει "ζω τη ζωή μου" και το μοιράζονται μαζί μας (Pics)

Επιμέλεια: Νίκος Θεοφιλόπουλος

Οι πράκτορες του Pimm’s επιστρέφουν με ένα μήνυμα, που όλοι πρέπει να ακούσουν και να καταλάβουν. Η 8η βραδινή ανήκει σε εκείνους και σε σένα.

Στις 8 κλείνουμε την τηλεόραση και βρίσκουμε την παρέα μας για ένα Pimm’s Fizz. Ας πιούμε στην υγειά των πρακτόρων του Pimm’s, που με άοκνες προσπάθειες έκλεισαν τη συμφωνία με τη Διεθνή Ένωση Ποιοτικού Χρόνου, (www.iaqtime.org)  όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα σε συνέντευξη τύπου.

Όμως η αλληλεγγύη δεν έχει χαθεί στους καιρούς μας. Οι πράκτορες του Pimm’s δεν αγόρασαν την ώρα γι’ αυτούς, αλλά για όλους εμάς!

 

Αποστολή των δύο πρακτόρων είναι να θυμίσουν σε όλους μας  πως πρέπει να αντιδράσουμε στα συνεχή κύματα κακών ειδήσεων και να βγούμε έξω περισσότερο.

Και ως πράκτορες με μεγάλη εμπειρία, ξέρουν τη συνταγή για να χαρούμε τη ζωή. Οι συμβουλές τους είναι σαφείς: “Στις 8 μπορούμε πια να κάνουμε ότι θέλουμε”, “κλείστε την τηλεόραση”, “βγείτε έξω να διασκεδάσετε”, “βρείτε τους φίλους σας και περάστε καλά». Ακολουθήστε τη συμβουλή τους παρέα με το Pimm’s. H ζωή είναι μικρή, για να μη χαίρεσαι κάθε της στιγμή!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα