Πληροφορίες για την πρόσβαση στο Μέγαρο Μουσικής για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Βήτα

Πληροφορίες για την πρόσβαση στο Μέγαρο Μουσικής για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Βήτα

Πώς μπορείτε να φτάσετε στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Οι δρόμοι μετά την επίσκεψη Σόιμπλε θα είναι ανοιχτοί και προσβάσιμοι μετά τις 19.00

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τροχαίας Αττικής και της Αστυνομίας, όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας θα είναι ανοιχτοί και προσβάσιμοι μετά τις 19.00.

Ο σταθμός του Μετρό, Μέγαρο Μουσικής θα ανοίξει στις 21.00.

Η πρόσβαση στο Μέγαρο Μουσικής πριν τις 21.00, είναι εφικτή από τον επόμενο σταθμό της μπλε γραμμής, των Αμπελοκήπων, ο οποίος παραμένει ανοιχτός όλη την ημέρα.

Η συναυλία του Κωνσταντίνου Βήτα στο κήπο του Μεγάρου θα ξεκινήσει στις 21.15.

Η συναυλία αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της Minos EMI

Ο Κωνσταντίνος Βήτα γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και μεγάλωσε στην Αθήνα. Παρακολούθησε μαθήματα κλασσικής κιθάρας και αρμονίας, σπούδασε ζωγραφική και ιστορία της τέχνης στην Μελβούρνη και γραφιστικές τέχνες στην Αθήνα. Δούλεψε σαν γραφίστας και δημοσιογράφος σε περιοδικά.

Το 1992, μαζί με τον Μιχάλη Δέλτα και τον Αντώνη Πι. ίδρυσαν το συγκρότημα Στέρεο Νόβα. Από τη διάλυση του συγκροτήματος, το 1997, μέχρι και σήμερα συνεχίζει να δραστηριοποιείται ως μουσικός, συνθέτης και παραγωγός. Παράλληλα με μια σειρά προσωπικών δίσκων (ενδεικτικά αναφέρουμε τους «Ένα παιχνίδι»1998, «Σούπερ Στέλλα» 1999, «Το παιδί» 2000, «Για σένα με αγάπη» 2002, «Χρυσαλλίδα» 2012) και συναυλιών, ο Κωνσταντίνος Βήτα έχει γράψει μουσική για το θέατρο, το χορό και τον κινηματογράφο.

Το 2003 δημιούργησε το «Τransformations», ίσως την πιο τολμηρή ανάγνωση στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι, και το 2006 τη μουσική για την πολυσυζητημένη παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου «2». Το 2005 πραγματοποίησε την πρώτη του ατομική, εικαστική έκθεση με τίτλο «Soundscapes» στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης παρουσιάζοντας έργα ζωγραφικής, βίντεο, φωτογραφίας και σχέδια. Ενώ το 2010 κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Θα διασχίσεις ένα πρωινό τον κόσμο» με τραγούδια, σημειώσεις και ανέκδοτα ποιήματα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προπώληση εισιτηρίων: €10.

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της  συναυλίας: €12,00

Πληροφορίες για το κοινό στο  τηλέφωνο: 210 72.82.333

και στην ιστοσελίδα του ΜΜΑ: www.megaron.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα