Πρόταση γάμου κάτω από το “δέντρο των φιλιών” της ΟΠΑΠ

Πρόταση γάμου κάτω από το “δέντρο των φιλιών” της ΟΠΑΠ

Το "δέντρο των φιλιών" άναψε και φωτίζει κεντρικά σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης εγκαινιάζοντας την καμπάνια της ΟΠΑΠ μέσω της οποίας κάθε φιλί μπροστά στα δέντρα αντιστοιχεί σε ένα ευρώ για ορφανοτροφεία της χώρας. Ευχάριστη έκπληξη ένας νεαρός που έκανε πρόταση γάμου στην καλή του (Pics)

Μια έκπληξη περίμενε τον κόσμο που, χθες το βράδυ, συμμετείχε στο Δέντρο των Φιλιών της ΟΠΑΠ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μεταξύ του κοινού που συγκεντρώθηκε για να δώσει το φιλί του με σκοπό την ενίσχυση των ορφανοτροφείων που η ΟΠΑΠ στηρίζει, υπήρχε και ένα ζευγάρι που ήθελε να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Όρκους αιώνιας αγάπης. 

Ενώπιον του κόσμου και των οργανωτών, αλλά κυρίως της αγαπημένης του, ο νεαρός έκανε την έκπληξη καθώς συνδύασε το φιλί του με επίσημη πρόταση γάμου, δίνοντας μια επιπλέον αφορμή συγκίνησης στο κοινό. Το φιλί της πρότασης που ανέβηκε μαζί με των υπολοίπων στη Facebook σελίδα της ΟΠΑΠ, σίγουρα θα έχει για τους δύο νέους μια επιπλέον αξία.

Απομένει να δούμε αν τα Δέντρα των Φιλιών της ΟΠΑΠ που βρίσκονται στη Βουκουρεστίου και στην Πλ. Αριστοτέλους, αλλά και στο Facebook, αν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν, όχι μόνο χρήματα για τα παιδιά των ορφανοτροφείων, αλλά και επιπλέον τέτοιες μοναδικές, ανθρώπινες, στιγμές.

Περισσότερες πληροφορίες (και φωτό) εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα