”Προβλέψεις στο περίπτερο”: Εξάποντα

”Προβλέψεις στο περίπτερο”: Εξάποντα

Οι ''Προβλέψεις'' Που εδώ και 11 χρόνια σας κρατούν συντροφιά κυκλοφορούν την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και θα μείνουν στο περίπτερο μέχρι και την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι ”ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο” που  κυκλοφορούν την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες  για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ δεν  είναι σίγουρα το πιο ποιοτικό που μπορούμε να θυμηθούμε τα τελευταία  χρόνια. Τα ρόστερ των περισσότερων ομάδων στερούνται σημαντικών ποιοτικών  στοιχείων, οι οικονομικές δυνατότητες  είναι… ασορτί με το γενικότερο κλίμα  στη χώρα και αν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, θα είχαμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Αυτό όμως που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι οι συγκινήσεις δεν λείπουν. Κάθε άλλο…

Άρης και ΑΕΚ (ΑΕΚ και Άρης…) μας έχουν συνηθίσει να μάχονται, στη χειρότερη περίπτωση, για ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και η μεταξύ τους «μάχη» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα για τη σωτηρία. Αν το πρωτάθλημα τελείωνε την περασμένη Κυριακή, η «Ενωση» θα υποβιβαζόταν και οι «Αρειανοί» θα ένιωθαν πολύ ευχάριστα επειδή απλά θα είχαν εξασφαλίσει την ύπαρξή τους με την ψυχή στο στόμα.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δύο σύλλογοι είναι εμφανείς και δεδομένοι, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι αν η ΑΕΚ κάνει το «διπλό», θα έχει δύο σερί νίκες για πρώτη φορά φέτος, κάτι που ο Άρης δεν έχει καταφέρει ακόμη με τη σειρά του! Κοινώς, πολλά τα προβλήματα, το ματς όμως παραμένει… εμπορικό και με το παραπάνω.

Σπουδαία αναμέτρηση έχουμε και  στην Αρκαδία. Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε ένα ντέρμπι που ενδέχεται να κρίνει πολλά αναφορικά με τη 2η θέση στην κανονική περίοδο.

Ο «δικέφαλος» διατηρεί απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον προσεχή αντίπαλό του, ωστόσο κάθε άλλο παρά εύκολο έργο αναμένεται να έχει, καθώς ο Εμάνουελ Περόνε και η παρέα του μετρούν επτά νίκες και μία ισοπαλία στα οκτώ ματς που έχουν δώσει ως τώρα στο… σπίτι τους για το πρωτάθλημα. Αν πάντως η ομάδα του Γιώργου Δώνη ξεπεράσει το προσεχές… υψηλό εμπόδιο, η κατάληψη της 2ης θέσης θα πρέπει να θεωρείται ως και δεδομένη.

Από εκεί και πέρα, η γερμανική  Μπουντεσλίγκα ανοίγει και πάλι τις πύλες της και παρά το ότι  απουσιάζει το σπουδαίο ματς τα φώτα αναμένεται να πέσουν στο Μόναχο. Όχι τόσο επειδή η Μπάγερν υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ, αλλά επειδή οι Βαυαροί έδωσαν τα χέρια με τον τεχνικό Πεπ Γκουαρντιόλα για το καλοκαίρι και ο ενθουσιασμός καλά κρατεί. Πάντα ενδιαφέρων ο απόηχος σε αυτές τις περιπτώσεις…

Στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ρεάλ Μαδρίτης… έφτυσε αίμα για  να υποτάξει τη Βαλένθια μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, τώρα δεν αποκλείεται να έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει τις «νυχτερίδες» στο «Μεστάγια».

Στην Πρέμιερ Λιγκ δύο ματς «κλέβουν την παράσταση». Ο λόγος για  το Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  και για το σπουδαίο ντέρμπι του Λονδίνου, Τσέλσι – Αρσεναλ. Τέλος, στο Καμπιονάτο, η πρωτοπόρος Γιουβέντους κάνει… νερά και τώρα περιμένει τη φορμαρισμένη Ουντινέζε, ενώ οι αναμετρήσεις Φιορεντίνα – Νάπολι και Ρόμα – Ιντερ αναμένεται να καθαρίσουν εν μέρει το τοπίο αναφορικά με εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις  στήλες:

*«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με  τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

*«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον  Λάμπρο Γκαραγκάνη

*«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη  Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

*«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

*«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ  ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

*«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ»,  με τον «psagmeno»

*«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και  «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

*«ΜΠΑΜΠΑ… ΣΦΥΡΙΞΕ!»,  με παρασκήνια και όχι μόνο

Οι «Προβλέψεις» Που εδώ και 11 χρόνια σας συντροφεύουν θα μείνουν στο περίπτερο μέχρι και την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα