RESPONSE SA: Γιόρτασε 20 χρόνια επιτυχίας στην Ελλάδα

RESPONSE SA: Γιόρτασε 20 χρόνια επιτυχίας στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο των εορτασμών των δύο δεκαετιών, σχεδίασε μία ξεχωριστή εκδήλωση τιμώντας τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ανώτερα και ανώτατα στελέχη (Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Γενικοί Διευθυντές) Ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στην χώρα

Η Response SA είναι πρωτοπόρος εδώ και είκοσι χρόνια στην εκπαίδευση και ανάπτυξης στελεχών διακεκριμένων εταιρειών. Η εταιρεία ξεκίνησε αρχικά με αντικείμενο την ευρύτερη ανάπτυξη και επιλογή στελεχών. Σήμερα, ασχολείται στοχευμένα με την ενίσχυση των εμπορικών ικανοτήτων στελεχών, κυρίως στην πώληση, την εξυπηρέτηση καθώς και με την αποτελεσματική καθοδήγησή τους, ώστε να αποκτήσουν τις θετικές εκείνες συμπεριφορές που θα ενισχύσουν τα  αποτελέσματα για την εταιρεία τους.

Μία ομάδα ανθρώπων που αγαπoύν αυτό που κάνουν, με πάθος και επαγγελματισμό κατάφεραν ενωμένοι να φτάσουν την εταιρία εκεί που βρίσκεται σήμερα και να δημιουργήσουν ένα group εταιριών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

To 2002 και το 2008 με κίνητρο την εξωστρέφεια και την αναβάθμιση των υπηρεσιών δημιουργήθηκαν από τη Response η Stantonchase Athens (εταιρία εξεύρεσης στελεχών) και η Linkage Greece (εταιρία ανάπτυξης ηγεσίας), μέσω spin-offs και στρατηγικών Partnerships με τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες Stanton Chase και Linkage αντίστοιχα.

Η Response εξακολουθεί, μέσα σ’ αυτό τον όμιλο, να διατηρεί με επιτυχία την κυρίαρχη θέση της στην αγορά, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε ηγέτιδες Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις βοηθώντας τα στελέχη τους να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις προκλήσεις του σύγχρονου ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.

Φέτος, στο πλαίσιο των εορτασμών των δύο δεκαετιών, σχεδίασε μία ξεχωριστή εκδήλωση τιμώντας τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ανώτερα και ανώτατα στελέχη (Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Γενικοί Διευθυντές) Ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στην χώρα, όπως: JOHNSON & JOHNSON, EUROBANK BUSINESS SERVICES, DIAGEO, DHL, AIG, G4S, WALT DISNEY, GENERALI, , LEASEPLAN, ORACLE, ORIFLAME, PRAKTIKER HELLAS, ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ, COSTA NAVARINO, DUTY FREE SHOPS, ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ, CARGLASS,  καθώς και Πρόεδροι Ινστιτούτων και Επιμελητηρίων (ΕΙΕΠ, ΙΠΕ, ΣΕΛΠΕ, Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο) κ.α.

Οι ηγέτες του ελληνικού επιχειρείν συζήτησαν σε χαλαρό κλίμα, μεταξύ άλλων, θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας καθώς και πρακτικές εξέλιξης και ανάδειξης των προσφερόμενων υπηρεσιών τους προς τους καταναλωτές και πως αυτοί ανταποκρίνονται στο ρευστό κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον.

Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο Πρόεδρος της Response SA Δημήτρης Παπανικητόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι «αυτό που κάνει τη Response να  στέκεται γερά στα πόδια της είναι οι Άνθρωποι της!!! Δέσμευση, διάθεση, αφοσίωση, κέφι, πάθος, επαγγελματισμός, ομαδικότητα και μάλιστα ΟΛΑ αυτά μαζί!!! Προσπαθούμε ΟΛΟΙ μαζί να είμαστε στις καρδιές των Πελατών μας».  Τη σκυτάλη παρέλαβε η Γενική Διευθύντρια της Response Αγγελίνα Μιχαηλίδου, η οποία δήλωσε σχετικά: «Η Response δίνει εύστοχες απαντήσεις με συνέπεια επί 20 χρόνια στην ανάπτυξη των στελεχών.  Και τώρα στο κατώφλι της επόμενης 20ετίας βρίσκεται στην ιδανική στιγμή, όπου η ανάγκη για Talent Development αναγνωρίζεται διεθνώς, ως η βέλτιστη στρατηγική  για την ίδια την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.» Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Χάρη Πεζούλα, ιδρυτή της Response, ο οποίος  εστίασε στη σημαντικότητα του ομαδικού πνεύματος και της συνεργασίας των στελεχών της, ως το κλειδί  για την μακρόχρονη επιτυχία της εταιρίας.

Η Response είναι Ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών καθώς και  του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας, διοργανώνοντας μάλιστα τα πρώτα Συνέδρια Πωλήσεων έχοντας ως καλεσμένους ομιλητές παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισιμότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα