Συμβουλές επιτυχίας στη βιβλιοθήκη σας

Συμβουλές επιτυχίας στη βιβλιοθήκη σας

Το BusinessBooks εξασφαλίζει για εσάς μεγάλες συνδυαστικές προσφορές! Τα προσφερόμενα πακέτα βιβλίων, σύγχρονα, ποιοτικά και σε χαμηλές τιμές, αποτελούν έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τη χάραξη μιας επιτυχημένης επαγγελματικής και προσωπικής πορείας.

ΖΩΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ + ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

  • «Ζωή με αποτέλεσμα»: σύμφωνα με το Forbes, ένα από τα σημαντικότερα βιβλία προσωπικής φιλοσοφίας του 21ου αιώνα. Προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής και στέκεται πολύτιμος σύμμαχος στην αναζήτηση της ευτυχίας στη σταδιοδρομία και στις σχέσεις σας.

  • Το βιβλίο «Ποιος θα κλάψει όταν πεθάνεις;» είναι ένα απλό και κατανοητό εγχειρίδιο ζωής, μέσα από το οποίο ο συγγραφέας μοιράζεται 101 σοφές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε την αληθινή επιτυχία και να ανακαλύψετε τι έχει πραγματική σημασία στη ζωή.

SUCCESSFUL TIME MANAGEMENT + IMPROVE YOUR COMMUNICATION SKILLS

  • «Successful Time Management»: απαραίτητο για όλους εσάς που βιώνετε το άγχος και την πίεση του χρόνου στο εργασιακό σας περιβάλλον. Το βιβλίο προσφέρει συμβουλές και τεχνικές ώστε να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το χρόνο σας και να εργάζεστε αποδοτικά.

  • «Improve your communication skills»: πρακτικό εγχειρίδιο για τη διαχείριση όλων των πτυχών της λεκτικής και μη λεκτικής επικοινωνίας. Προσφέρει συμβουλές για τη βελτίωση των συζητήσεων, για την εκμάθηση των δεξιοτήτων της πειθούς, για τη σύνταξη emails, επιστολών και αναφορών.

ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ: ΣΕΙΡΑ BUSINESS AND MANAGEMENT

Σπουδαίοι, συνοπτικοί και πρακτικοί οδηγοί επιτυχίας. Παρέχουν συμβουλές για να διαχειρίζεστε σωστά τον χρόνο σας, να οργανώσετε τη δουλειά σας, να εμπνέετε τους συνεργάτες σας, να ενισχύσετε τις ηγετικές σας ικανότητες, να διαπραγματεύεστε αποτελεσματικά, να καταρτίσετε ένα business plan, να καταρτίσετε ένα marketing plan, να εκπονήσετε ένα επιτυχημένο project, να κατανοήσετε τα οικονομικά των επιχειρήσεων, να ετοιμάσετε μια επιτυχημένη παρουσίαση. Μπορούν απλά να αλλάξουν τη ζωή σας!

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πακέτο βιβλίο! Επιλέγετε δύο ή περισσότερους από τους αγαπημένους σας τίτλους και κερδίζετε επιπλέον έκπτωση.

Δείτε εδώ όλα τα προσφερόμενα πακέτα επιχειρησιακών βιβλίων.

Οι προσφορές ισχύουν για το επόμενο δεκαήμερο.

Το BusinessBooks έρχεται κοντά σας με το φυσικό βιβλιοπωλείο που άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας, πέντε λεπτά από το σταθμό μετρό Πανεπιστήμιο! Στη Μαυρομιχάλη 5, μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα ελληνικά και ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία για Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Λογιστική, Οικονομικά, Πληροφορική, Δίκαιο, Αυτοβελτίωση. Επισκεφθείτε το μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων!

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 5, Αθήνα

Τηλ.: 210 3387288

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα και Τετάρτη 10:00-18:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-20:00

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα