SMALL PLATES, BIG TASTE

SMALL PLATES, BIG TASTE
COPYRIGHT 2010 AGENT 485

Τα T.G.I. FRIDAY’S® σας προτείνουν ένα νέο και απολαυστικό τρόπο για να ξεκινήσετε το γεύμα σας

Τα μοναδικά “Small Plates” αποτελούν την ιδανική πρόταση για να τα μοιραστείτε με την παρέα σας. Μια ποικιλία από appetizers με διαφορετικές γεύσεις από 4,90€.

Επιλέξτε ανάμεσα στις μεσογειακές γεύσεις Tomato Feta Bruschetta, μια παραδοσιακή bruschetta ενισχυμένη με σπιτική tomato pesto dip και τριμμένη φέτα ή το Mediterranean 9 Layer Dip, με στρώσεις από σπανάκι μαριναρισμένο με lemon basil vinaigrette, ντομάτα, μαύρες και πράσινες ελιές, φέτα, γιαούρτι, χούμους και κόκκινη πιπεριά. Συνοδεύεται με πίτες ολικής άλεσης.

Για τους λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας προτείνουμε spicy πιάτα, όπως τα Feta Jalapeño Flautas με τραγανό φύλλο κρούστας γεμισμένο με feta και jalapeños ή τα Chili Con Carne Rolletini, tortilla ντομάτας γεμιστή με cream cheese, μοσχαρίσιο κιμά, κόκκινα φασόλια, καλαμπόκι, κόκκινη και πράσινη πιπεριά.

Οι πιστοί των κλασσικών Friday’s γεύσεων μπορούν να απολαύσουν τα Friday’s® Thin Onion Rings, homemade τραγανές, ψιλοκομμένες ροδέλες κρεμμυδιού ή τα μοναδικά Jack Daniel’s® Wings επικαλυμμένα με την μοναδική Jack Daniels sauce , τη μυστική σως από το Tennessee.

Απολαύστε τα Small Plates στα T.G.I. Friday’s® συνοδεύοντάς τα με την καλύτερη Margarita της πόλης!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα