“Στάση Απόλαυση” στην Εθνική Οδό, με επώνυμα καταστήματα

“Στάση Απόλαυση” στην Εθνική Οδό, με επώνυμα καταστήματα

Τα Olympus Plaza Food Parks, οι πολυχώροι εστίασης και αναψυχής επί των αυτοκινητόδρομων, με 10 καταστήματα στο εθνικό μας οδικό δίκτυο, κάνουν τις διαδρομές σας ευχάριστες και απολαυστικές

Πόσες φορές, ταξιδεύοντας δεν νιώσατε την ανάγκη να σταματήσετε για να γεμίσετε τις «μπαταρίες» σας ή να απολαύσετε κάποιο καφέ, σνακ ή και ένα ολοκληρωμένο γεύμα; Τι γίνεται επίσης αν καθοδόν συνειδητοποιήσετε ότι ξεχάσατε να πάρετε κάτι σημαντικό ή παραλείψατε  να πάρετε δώρο σε αυτούς που θα σας φιλοξενήσουν;

Σας έχουμε λοιπόν ευχάριστα νέα! Τα Olympus Plaza Food Parks, οι πολυχώροι εστίασης και αναψυχής επί των αυτοκινητόδρομων, με 10 καταστήματα στο εθνικό μας οδικό δίκτυο, κάνουν τις διαδρομές σας ευχάριστες και απολαυστικές, ενώ καλύπτουν κάθε ανάγκη του οδηγού και του συνταξιδιώτη του.

 

Επώνυμα καταστήματα όπως everest, ελιά & λάδι και άλλα εστιατόρια προσφέρουν απεριόριστες επιλογές για καφέ και φαγητό, ενώ τα ψώνια γίνονται απόλαυση στα easy market!

Τα Olympus Plaza Food Parks βρίσκονται σε κομβικά σημεία των Εθνικών Οδών και στους χώρους τους οι ταξιδιώτες αναψυχής και οι επαγγελματίες οδηγοί απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου επώνυμες υπηρεσίες που αφορούν το ταξιδιώτη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24 ώρου.

Τα Olympus Plaza, αποτελούν σημεία συνάντησης των ταξιδιωτών και όσοι κινούνται στο Εθνικό οδικό δίκτυο θα τα συναντήσουν στον Κορινό Πιερίας (Κατερίνη), στη Λαμία, στο Σχηματάρι, στο Αντίρριο και στην Τρίπολη, λίγο πριν τα διόδια της Νεστάνης, στο ρεύμα προς Αθήνα!

Όσοι οδηγοί κινούνται στην Εγνατία Οδό, θα συναντήσουν νέα Olympus Plaza Food Parks και στα 2 ρεύματα, στην περιοχή μεταξύ Κλειδί Ημαθίας-Βέροιας!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα