Tα S. Pellegrino & Acqua Panna χορηγοί για 5η συνεχή χρονιά στα βραβεία γαστρονομίας ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ 2014

Tα S. Pellegrino & Acqua Panna χορηγοί για 5η συνεχή χρονιά στα βραβεία γαστρονομίας ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ 2014

Tα S. Pellegrino & Acqua Panna υπερήφανοι χορηγοί για 5η συνεχή χρονιά στην απονομή των βραβείων γαστρονομίας ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ 2014 στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

Το ελαφρώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό S. Pellegrino και το βελούδινο φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna, στόλισαν για ακόμα μία χρονιά τα τραπέζια των καλεσμένων.

Έξι σπουδαίοι εκφραστές της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το βασισμένο σε ελληνικές γεύσεις μενού του δείπνου, το οποίο μάγεψε τους καλεσμένους με την υψηλή γαστρονομική και καλλιτεχνική τόλμη του. Τα μοναδικά S. Pellegrino & Acqua Panna συνόδεψαν το δείπνο, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις γεύσεις των δημιουργών και των οινικών επιλογών.

Η φετινή απονομή είχε Ευρωπαϊκό αέρα, καθώς η συγκυρία της άτυπης Συνόδου των υπουργών Τουρισμού των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας, έδωσε την ευκαιρία στα μέλη των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων να αποδεχτούν την πρόσκληση της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη  και της εκδότριας του περιοδικού “Αθηνόραμα”, Άννη Ηλιοπούλου, για να απονείμουν βραβεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα