Ταξίδι στο Παρίσι

Ταξίδι στο Παρίσι

Η TOURALFA σας προσφέρει τη μοναδική εμπειρία του ταξιδιού και της πανοραμικής ξενάγησης στο μαγευτικό Παρίσι

Διαφημιστική καταχώριση του:     TOURALFA


 



Χρήστου Λαδά 5-7    Αθήνα 105 61
Τηλ: 210-3225759
Φαξ: 210-3318381
e-mail:
[email protected]

Η TOURALFA σας προσφέρει τη μοναδική εμπειρία του ταξιδιού και της πανοραμικής ξενάγησης στο μαγευτικό Παρίσι.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 24 Δεκεμβρίου

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ –ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την «πόλη του φωτός». Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την πανοραμική ξενάγηση μας. Διαδοχικά στην πορεία μας θα συναντήσουμε την Αψίδα του Θριάμβου, την κοσμοπολίτικη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, τον Πύργο του Άιφελ, που σημάδεψε τον 19 αιώνα στην Γαλ λία σημαίνοντας τη βιομηχανική επανάσταση, το μέγαρο των απομάχων, το Πάνθεον, τη Σχολή Καλών Τεχνών και την Παναγία των Παρισίων. Μεταφορά στο ξενοδοχείο , τακτοποίηση.

Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη στη γραφική Μονμάρτη, με την χαρακτηριστική εκκλησία “Σάκρ Κερ” και την πλατεία των ζωγράφων. Τα σοκάκια της Μονμάρτης προσφέρονται για περιπλάνηση και είναι πλημμυρισμένα από μικρά μπιστρό και καφέ για ποτό, φαγητό και διασκέδαση. Διανυκτέρευση .

2η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ (Νορμανδία)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερη η σημερινή ημέρα στην διάθεση των εκδρομέων. Πρόταση μας είναι να ακολουθήσετε μια προαιρετική εκδρομή στην βορειοδυτική Γαλλία στην περιοχή της Νορμανδίας. Θα επισκεφθούμε την κοσμοπολίτικη πόλη της Deauville και την μεσαιωνική πόλη Honfleur . Επιστροφή αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση .

3 η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΛΟΥΒΡΟ – ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ

Μετά το πρωινό μας θα κατευθυνθούμε προς το παλάτι των Βερσαλλιών όπου θα έχουμε ελεύθερη επίσκεψη. Θα έχετε την δυνατότητα να θαυμάσετε τα βασιλικά διαμερίσματα και τους κήπους. Θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας με την ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου, που υπήρξε για αιώνες το σημαντικότερο διοικητικό κέ ντρο της χώρας. Eκεί θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε τη Νίκη της Σαμοθράκης, την Αφροδ ίτη της Μήλου, τη Μόνα Λίζα και πολλά άλλα έργα που μας ταξιδεύουν σε πολιτισμούς άλλων εποχών. Μετά την ξενάγηση στο Λούβρο, αργά το μεσημέρι μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προτείνουμε θέαμα σε ένα από τα πιο καλά και φαντασμαγορικά καμπαρέ της πόλης, Lido ή Moulin Rouge. Διανυκτέρευση .

4 η ημέρα : ΠΑΡΙΣΙ- DISNEYLAND

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Disneyland . Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον Mίκυ και στη Mίνυ. Εδώ μας περιμένει ο Πήτερ Παν, η ωραία κοιμωμένη, ο Ιούλιος Βερν, το Space Mountain αλλά και ο κόσμος των πειρατών και το σπίτι των φαντασμάτων. Αυτά είναι μόνο κάποια από τα θεάματα που προσφέρει το πάρκο. A ργά το βράδυ επιστροφή στο Παρίσι .Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ-ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερη η σημερινή ημέρα στην διάθεση σας , να κάνετε την δική σας ανακάλυψη στην Πόλη Του Φωτός και να πιείτε τον καφέ σας σε ένα από τα πολλά καφέ της πόλης . Διανυκτέρευση

6η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στη διάθεση των εκδρομέων. Γεμάτοι από εντυπώσεις και όμορφες αναμνήσεις ξεκινάμε αργά το απόγευμα για το αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα .


Η σειρά των ξεναγήσεων και των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος .

Ξενοδοχείο PULLMAN LA DEFENSE 4*: Δίκλινο 795€, Μονόκλινο, 1045€, Παιδικό 695€, φόροι 120€ 

Περιλαμβάνονται

-Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ-ΑΘΗΝΑ οικονομικής θέσης.

-5 διανυκτερεύεσεις στο Παρίσι στο ξενοδοχείο PULLMAN LA DEFENSE με πρωινό .

-M εταφορές όπως στο αναλυτικό πρόγραμμα

-Πανοραμική ξενάγηση της πόλης

-Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου

-Επίσκεψη στο Παλάτι των Βερσαλλιών

-Ολοήμερη εκδρομή στην Disneyland

-E λληνόφωνος ξεναγός

-Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

-Ταξιδιωτική ασφάλεια

Δεν περιλαμβάνονται

Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Κάρτα Εισόδου στην Eurodisney

Φόροι αεροδρομίων

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα