“Τέρμα οι κακές ειδήσεις! Βγείτε και διασκεδάστε”

“Τέρμα οι κακές ειδήσεις! Βγείτε και διασκεδάστε”

Κόντρα στο ρεύμα των καιρών, κόντρα στις άσχημες ειδήσεις που ακούμε καθημερινά, ήρθε η ώρα (20:00) να κλείσουμε τη τηλεόραση και να διασκεδάσουμε. Γι' αυτό φρόντισαν οι Pimm's agents! Δεν μας πιστεύετε; Για ρίξτε μια ματιά.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοφιλόπουλος

Οι δυσκολίες της εποχής και τα προβλήματα της κρίσης, μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε πως πρέπει να αντιδράσουμε και να βρούμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας. Να βγούμε με την παρέα μας ή έστω να κάνουμε πράγματα πους μας χαλαρώνουν.       

Το πρώτο βήμα είναι να κλείσουμε τις τηλεοράσεις, να ξεχάσουμε τα άσχημα της καθημερινότητας και να πορευτούμε με σημαία τη διασκέδαση. Να αστειευτούμε, να περάσουμε όμορφα και πάνω απ’ όλα να χαρούμε τη ζωή.

Ας σταματήσουμε να ανησυχούμε για τα πάντα, όχι άλλο κρασί, όχι άλλη μπύρα. Απόψε στις 8 μ.μ ας βρούμε τους φίλους μας κι ας απολαύσουμε όλοι μαζί ένα Pimm’s Fizz. Ένα ποτό που δεν μοιάζει με κανένα και που εξασφάλισε για τους Έλληνες την ώρα 8 μ.μ.

 

Οι πράκτορες του Pimm’s πήγαν σε bars και σε cafes και διαλαλούν το μήνυμα τους. “Στις 8 μπορούμε πια να κάνουμε ό,τι θέλουμε”, είναι ένα από τα συνθήματά τους.         

 

Αν δεν μας πιστεύετε έχουμε και οπτικοακουστικό υλικό. Αν τους δείτε πάντως μπροστά σας, ακούστε τους συμβουλές τους. Βασικά, να τους ακούσετε έτσι κι αλλιώς…     

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα