To Bloode οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στις 30 Σεπτεμβρίου

To Bloode οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στις 30 Σεπτεμβρίου

“61st of August – Summer is still here”, το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ είναι το σύνθημα της 4ης αιμοδοσίας που διοργανώνει το Bloode

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015, το Bloode πραγματοποιεί την 4η εθελοντική του αιμοδοσία, με θέμα το καλοκαίρι που δεν τελειώνει ποτέ.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Μοναστηράκι), το υπέροχο νεοκλασσικό κτίριο στην καρδιά της Αθήνας, που μας φιλοξενεί. Στο Bloode στόχος μας είναι να κάνουμε κάθε αιμοδοσία αφορμή για διασκέδαση και αυτή τη φορά έχουμε καλοκαιρινή διάθεση. Ο Αύγουστος είναι ακόμα εδώ!

Το Bloode είναι μία κοινωνική επιχείρηση που αξιοποιεί την τεχνολογία με στόχο την οργάνωση του συστήματος αιμοδοσίας. Στο www.bloode.org φιλοξενείται η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργίας και προώθησης εκκλήσεων για αίμα, στην οποία οι έχοντες ανάγκη για αίμα μπορούν να δημοσίευσουν τη σχετική έκκληση.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] και στο 6948113220.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα