Το διπλά μαύρο Johnnie Walker Double Black έγινε διπλά “χρυσό”

Το διπλά μαύρο Johnnie Walker Double Black έγινε διπλά “χρυσό”

Το νέο Johnnie Walker Double Black έχει έντονη γεύση και συνδυάζεται μόνο με έντονες εμπειρίες. Πώς η απόλαυση στο "τετράγωνο" έφερε το "Διπλό Χρυσό Βραβείο" στο World Spirits Competition του Σαν Φρανσίσκο;

Σαγηνευτικά καπνιστό, γεμάτο ένταση, απαλό όσο δεν περιμένεις, αληθινά βελούδινο, πλημμυρισμένο από αρώματα ξηρών φρούτων και κρεμώδους βανίλιας.

Διπλά μαύρο που ταιριάζει ιδανικά με μαύρη σοκολάτα και ίσως με λίγες σταγόνες orange bitter. Το σίγουρο είναι πως ταιριάζει σε κάθε εξαιρετική σου στιγμή. Μια υπέροχα ισορροπημένη εμπειρία που χωρά σε ένα ποτήρι, με λίγο πάγο και τι άλλο; Καλή συντροφιά.

 

Άλλωστε, το Johnnie Walker Double Black ύψωσε φέτος την απόλαυση στο “τετράγωνο”, καθώς η γεύση του κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 1.400 διαφορετικά αποστάγματα από κάθε γωνιά της γης, κατακτώντας το “Διπλό Χρυσό Βραβείο” σε έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς spirits του κόσμου, στο World Spirits Competition του Σαν Φρανσίσκο.

Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε τη νέα χιλιετία από τον Anthony Dias Blue αξιολογεί χιλιάδες συμμετοχές από δεκάδες χώρες, μέσω “blind” tastings (τυφλής γευσιγνωσίας) που διενεργούνται από panel κριτών – ειδικών και περιλαμβάνουν διεθνούς φήμης mixologists, ειδικούς γευσιγνώστες, καθώς και δημοσιογράφους.

Στη φετινή 14η διοργάνωση, 1.474 συμμετοχές από 64 χώρες πήραν μέρος στον τριήμερο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Hotel Nikko, με κριτές κάποιους από τους πιο επιφανείς «ουρανίσκους» της βιομηχανίας των spirits, Το Johnnie Walker Double BlackTM πέτυχε να σαγηνεύσει ομόφωνα την κριτική επιτροπή, χάρη στη μοναδική γευστική εμπειρία που προσφέρει, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως “την απόλυτη επιλογή για τους απαιτητικούς γνώστες του ουίσκι”.

* Οι λέξεις JOHNNIE WALKER DOUBLE BLACK, καθώς και η φιγούρα του περιπατητή και τα συναφή λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα. © John Walker & Sons 2014.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα