Το νέο Astra Sedan ήρθε για να σε σαγηνεύσει!

Το νέο Astra Sedan ήρθε για να σε σαγηνεύσει!

Η Opel επεκτείνει την επιτυχημένη οικογένεια μοντέλων Astra με ένα νέο σπορ και κομψό Sedan

Διαθέτοντας τις κλασικές αρετές ενός Astra, όπως προηγμένες τεχνολογίες και διεθνώς αναγνωρισμένη ποιότητα, το νέο, αναβαθμισμένο και κομψό notchback είναι μία πιο προσιτή εναλλακτική πρόταση για τους οπαδούς των συμπαγών αυτοκινήτων τριών όγκων.

Η ομάδα σχεδίασης της Opel χάρισε στο νέο Astra Sedan μία απόλυτα κομψή και αεροδυναμική φόρμα. Η οροφή εκτείνεται με ελαφρά καμπύλη πάνω από την καμπίνα επιβατών, κατεβαίνει μέχρι το έντονα κεκλιμένο πίσω παρμπρίζ και καταλήγει στην ανάγλυφη αεροδυναμική αεροτομή του πορτμπαγκάζ. Και επειδή η κεκλιμένη κολόνα C εκτείνεται βαθιά μέχρι την περιοχή του πορτμπαγκάζ, οπτικά κρύβει έξυπνα το μέγεθος του χώρου αποσκευών. Η χαρακτηριστική γραμμή που περνά από τις λαβές των θυρών γίνεται πιο έντονη όσο προχωρά προς τα πίσω, δημιουργώντας μυώδεις ώμους κάτω από τη βάση της κολόνας C και το πορτμπαγκάζ.

Το νέο Astra Sedan διαθέτει επίσης προηγμένες τεχνολογίες, όπως το το σύστημα προσαρμοζόμενου εμπρόσθιου φωτισμού (Adaptive Forward Lighting). Τα κινούμενα στοιχεία στους κομψούς προβολείς bi-xenon προσαρμόζονται αυτόματα στις διάφορες συνθήκες, διασφαλίζοντας την πιο ασφαλή και ξεκούραστη οδήγηση. Εννέα διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού αξιοποιούν στο έπακρο την κάθε κατάσταση, βελτιώνοντας τον φωτισμό του δρόμου έως και 90% σε σύγκριση με τους σταθερούς προβολείς, χωρίς να θαμπώνουν τους άλλους οδηγούς. Το σύστημα AFL ενισχύει σημαντικά την ορατότητα σε καμπύλες και κλειστές στροφές, καθιστώντας την οδήγηση τη νύχτα σημαντικά ασφαλέστερη και πολύ πιο ξεκούραστη.

Το νέο Astra Sedan 1.3 Diesel, 95 hp προσφέρει εκπληκτικά  χαμηλή κατανάλωση 4.0 lt/100km και χαμηλά τέλη κυκλοφορίας (95€).

Ένα είναι σίγουρο… Το νέο Astra Sedan ήρθε για να σε σαγηνεύσει!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα