Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είχε χρώμα… bwin

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είχε χρώμα… bwin

Το Team Future της bwin εντυπωσίασε και κατέκτησε πέντε Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βόλο!

Συνεπείς με την επιτυχία σε ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού οι αθλητές του «Τeam Future» της bwin, αφού με εξαιρετικές εμφανίσεις κατέκτησαν Χρυσά και Ασημένια μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, ανεβαίνοντας και οι πέντε στο βάθρο!

H Πρωταθλητρια Ευρώπης, Ελίνα Τζένγκο έστειλε το ακόντιο στα 58,50 μ. κατακτώντας εύκολα το Χρυσό Μετάλλιο. Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και δίνει τη δική της μάχη για μια επίδοση που θα την κρατήσει στην elite. Άλλωστε, σε λίγες ημέρες διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23, τουρνουά στο οποίο η αθλήτρια της bwin θέλει να βρεθεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στο αγώνισμα των δυνατών, η bwin είδε τους αθλητές της να εκτοξεύονται. Ο Οδυσσέας Μουζενίδης στην καλύτερή του φετινή επίδοση έστειλε τη σφαίρα στα 19.98 μ. και πήρε το Χρυσό Μετάλλιο. Οι αθλητές του «Τeam Future» είχαν την τιμητική τους στο συγκεκριμένο αγώνισμα, μιας και ο Αναστάσιος Λατιφλλάρι με βολή στα 19,24 μ. κατάκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο.

Τη σκυτάλη στη σφαιροβολία γυναικών πήρε η Αναστασία Ντραγκομίροβα, η οποία με εξαιρετική εμφάνιση και βολή στα 15,05 μ. κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο. Η Σοφία Κεσσίδη ήταν εξαιρετική στη δισκοβολία και με επίδοση 49,47 μ. πήρε τη δεύτερη θέση ανεβαίνοντας στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Οι Έλληνες Πρωταθλητές του προγράμματος «Τeam Future» ξέρουν να μένουν όρθιοι, να ξεπερνούν τις δυσκολίες και να ανεβάζουν ολοένα και πιο ψηλά τον πήχη. Παρά τις αντίξοες συνθήκες πάλευαν με μοναδικό στόχο να κάνουν το βήμα παραπάνω. Από τα… χωράφια της Νέας Καλλικράτειας στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης, Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ρεκόρ και «παραστάσεις» που τους έκαναν να προοδεύουν διαρκώς. Τεράστιο μερίδιο επιτυχίας ανήκει και στον Ομοσπονδιακό τεχνικό, τον Γιώργο Μποτσκαρίωβ, το βλέμμα του οποίου ψάχνουν όλοι, στην προπόνηση, στους αγώνες τους έπειτα από κάθε προσπάθεια.

Πλέον, οι πέντε πρωταθλητές έχουν έναν νέο χώρο που τους κρατά απερίσπαστους και προσηλωμένους στο σκοπό τους. Το νέο γυμναστήριο στην Καλλικράτεια, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την bwin, πληροί όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να τους βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην επίτευξη των στόχων τους.

Δες το πλήρως ανακαινισμένο γυμναστήριο στη Νέα Καλλικράτεια, που παρέδωσε η bwin στην ομάδα του Team Future:

Την τελευταία τετραετία η bwin μέσω του χορηγικού προγράμματος «Τeam Future» είναι στο πλευρό τους. Του Οδυσσέα Μουζενίδη, της Ελίνας Τζένγκο, της Αναστασίας Ντραγκομίροβα, της Σοφίας Κεσσίδη και του Τάσου Λατιφλλάρι. Στήριξε τις προσπάθειες τους και τους βοήθησε να ονειρεύονται.

Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στο Παρίσι και οι αθλητές του «Τeam Future» αρχίζουν τη δική τους αντεπίθεση για την υπέρβαση και την παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι προσδοκίες τους και η αγάπη τους για τον αθλητισμό τους βοηθούσε να υπερκεράσουν κάθε εμπόδιο και το κορυφαίο στοιχηματικό brand παραμένει στο πλευρό τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα