Το PIMM’S O’Clock Bus φτάνει στην Αθηναϊκή ριβιέρα. Καλέ μια στάση να ανέβω!

Το PIMM’S O’Clock Bus φτάνει στην Αθηναϊκή ριβιέρα. Καλέ μια στάση να ανέβω!

Μη χάσεις και εσύ την ευκαιρία, να ανέβεις στο PIMM’S O’Clock Bus το οποίο φτάνει στον τελευταίο του σταθμό

Μόλις είχα σχολάσει από τη δουλειά και καθώς έσερνα το στυλάτο κουφάρι μου στο δρόμο σκεφτόμουν πως θέλω επειγόντως ένα ποτό. Και ενώ περίμενα ευλαβικά στη στάση είδα να με “καλεί” ένα διαφορετικό λεωφορείο από όλα τα άλλα, ένα κόκκινο, διώροφο Βρετανικό λεωφορείο, το PIMM’S O’Clock Bus.

Ανέβηκα χωρίς δισταγμό και προς έκπληξή μου βρήκα τη Μαρία, μια φίλη μου που με είχε προλάβει στην επιβίβαση. Και το “ταξίδι” ξεκίνησε. Απόλαυσα μια βόλτα γεμάτη μουσική και πολύ κέφι, δοκιμάζοντας το δροσερό PIMM’S Fizz. Τι; δε ξέρετε τι είναι το PIMM’S; Ε, λοιπόν τα βασικά συστατικά του είναι η βάση του από Τζιν, αναμειγμένη με τη μυστική συνταγή του από βότανα, μπαχαρικά, φρούτα και λικέρ. Θα δείτε τους bartenders να αναμιγνύουν  με στυλ 1 μέρος Pimm’s με 2 μέρη αναψυκτικού lemon lime και πολύ πάγο, μία φέτα αγγουριού, λίγο λεμόνι και μια κορυφή μέντας για να δημιουργήσουν το PIMM’S Fizz.

Στο “λεωφορείο της φιλίας” απολαμβάνοντας το PIMM’S Fizz και κορυφαία βρετανικά hits, έμαθα τη Μαρία, με ένα έξυπνο τεστ φιλίας και είδαμε πως ταιριάζαμε περισσότερο από όσο νομίζαμε,  μπήκαμε κατευθείαν στην κλήρωση για ένα ταξίδι στο Λονδίνο και υποσχεθήκαμε να βρισκόμαστε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να πίνουμε το αγαπημένο μας πλέον, PIMM’S Fizz.

Μάλιστα, πήραμε και ένα εκπτωτικό κουπόνι των 6€ για μια κανάτα PIMM’S Fizz σε γνωστά μπαρ της πόλης, ενώ αναμένουμε με αγωνία να δούμε αν κερδίσαμε το ταξίδι στο Λονδίνο, το οποίο θα ανακοινωθεί στις 30 Ιουλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας.

 

Τώρα το PIMM’S O’Clock Βus, έχοντας ήδη διανύσει πάνω από 1000 χιλιόμετρα μέσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και έχοντας περάσει από Θησείο, Μοναστηράκι, Κεραμεικό, Ομόνοια, Σύνταγμα, Κολωνάκι, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι και όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης, φτάνει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, στον τελευταίο του προορισμό, διασχίζοντας την παραλία των νοτίων προαστίων της Αθήνας με σκοπό του να φέρει τους φίλους πιο κοντά.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 12 μέχρι τις 27 Ιουλίου και από τις 7μμ μέχρι τις 10μμ, η διαδρομή του PIMM’S O’CLOCK BUS θα περιλαμβάνει δημοφιλείς προορισμούς των νοτίων προαστίων, όπως ο Φλοίσβος και η πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα.

“Everything stops for Pimm’s o Clock” και στην Ελλάδα λοιπόν! Όταν θα τελειώνει η μέρα και μόλις θα ξεκινάει το απόγευμα, το Pimm’s θα βρίσκεται εδώ  για να μας θυμίζει  πόσο σημαντικό είναι να μη χανόμαστε με τους φίλους μας.

Μαρία τώρα που σε βρήκα δε σε χάνω λέμε! Ώρα για  PIMM’S Fizz και σήμερα, τι λες;

Περισσότερες πληροφορίες για το PIMM’S O’CLOCK BUS, το λεωφορείο της φιλίας, τις διαδρομές, τις εκπλήξεις και τα δώρα, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του βρετανικού ποτού στο Facebook και την επίσημη ιστοσελίδα του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα