Το πιο μεγάλο Like από το NEWS 247 στους 100.000 fans του

Το πιο μεγάλο Like από το NEWS 247 στους 100.000 fans του

Περισσότεροι από 100.000 fans, εμπιστεύονται το NEWS 247 για την εντός των τειχών του Facebook ενημέρωσή τους. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" και μια ακόμη μεγαλύτερη υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να γεμίζουμε το Timeline τους, με τις σημαντικότερες ειδήσεις της κάθε ημέρας.

Η επίσημη σελίδα του News247.gr στο Facebook, μεγάλωσε και έφτασε τους 100.000 fans . 100.000 άτομα σήκωσαν τον αντίχειρά τους, δίνοντας το δικό τους like στο NEWS 247, το οποίο εμπιστεύονται για την καθημερινή τους ενημέρωση.

Εμείς δεν μπορούμε παρά να σας ευχαριστήσουμε και να σας υποσχεθούμε πως θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να σας ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα.

Το News 247 δε σταματά εδώ αλλά τιτιβίζει ενημερωτικά και στο Twiiter, ώστε να μη χάνεται καμία είδηση και breaking news.

Μπορείτε να ενημερώνεστε επίσης καθημερινά για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας με μία μόνη κίνηση, κάνοντας την εγγραφή σας στο Newsletter μας, ενώ το News 247 βρίσκεται και στο Google+, για όσους έχουν υιοθετήσει την κοινωνική πλατφόρμα της Google.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και προτίμησή σας.

Το News 247 θα συνεχίσει να μεταφέρει την είδηση με ταχύτητα, εγκυρότητα και συνεχόμενη ροή, όπως κάνει, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην μετάδοση γεγονότων σε πραγματικό χρόνο, στο πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και στις θεματικές στήλες σχολιασμού από ειδήμονες.

Η ομάδα του News 247

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα