post impression url

Το πιο ξεχωριστό δώρο, για την πιο σημαντική γυναίκα της ζωής σου

Το πιο ξεχωριστό δώρο, για την πιο σημαντική γυναίκα της ζωής σου

Χάρισε της φέτος ένα δώρο που θα της μείνει αξέχαστο!

Τα κοσμήματα είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας και η Pandora το γνωρίζει καλά και για αυτό και προσφέρει μοναδικά κομμάτια με χειροποίητες λεπτομέρειες, πολύτιμους λίθους και λάμψη, που θυμίζουν εκείνη. Φέτος μπορείς να της χαρίσεις ένα δώρο που θα είναι μοναδικό, εμπνευσμένο από εκείνη, την προσωπικότητά της ή της πιο γλυκές στιγμές σας.

Μέσα από δεκάδες σύμβολα και επιλογές είναι αδύνατο να μην βρεις αυτό που θα εκφράσει καλύτερα τα συναισθήματά σου για την πιο σημαντική γυναίκα της ζωής σου.

Η Pandora σε βοηθά να επιλέξεις το καλύτερο δώρο

Ακόμα και αν δε ξέρεις τι ακριβώς να επιλέξεις, στο πλησιέστερο κατάστημα Pandora θα σε βοηθήσουν να βρεις το ιδανικό δώρο, για κάθε στυλ και περίσταση! Οι άνθρωποι της Pandora σε καθοδηγούν ώστε να βρείτε μαζί αυτό που ταιριάζει απόλυτα στην πιο σημαντική γυναίκα της ζωής σου, ανάλογα με το χαρακτήρα της, το στυλ της αλλά και τις στιγμές που έχετε μοιραστεί μαζί. Μέσα από μια πλούσια συλλογή μοναδικών κοσμημάτων που περιλαμβάνει, βραχιόλια, σύμβολα, δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια, μπορείς να βρεις αυτό που θα την ενθουσιάσει.

 

Ένα κόσμημα που θυμίζει εκείνη

Αν θες να κάνεις τη διαφορά και να της χαρίσεις ένα κόσμημα που θα το λατρέψει, μιας και θα είναι εμπνευσμένο από την προσωπικότητα και τις καλύτερες αναμνήσεις της, μπορείς να της δώσεις την ευκαιρία να  συνθέσεις η ίδια το κόσμημα.  Κάνε την αρχή και χάρισε της ένα βραχιόλι, για να το γεμίσει με σύμβολα που το καθένα αντικατοπτρίζει μια ξεχωριστή στιγμή στη ζωή της!

 

Στα καταστήματα της Pandora θα βρεις υπέροχα σύμβολα με χειροποίητες λεπτομέρειες, από μασίφ ασήμι, χρυσό 14Κ και λαμπερές πέτρες, για να κρατήσει για πάντα κοντά της τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τα φετινά Χριστούγεννα.

 

Η μαγεία των γιορτών συναντά η Pandora

Φυσικά και η νέα Χριστουγεννιάτικη συλλογή περιέχει λάμψη και μαγεία από την πιο γλυκιά περίοδο του έτους. Σ’αυτή θα ανακαλύψεις κοσμήματα εμπνευσμένα από την ομορφιά της εποχής. Κρυστάλλινες σταγόνες, αιθέριες χιονονιφάδες, λαμπερά αστέρια, τρυφερά σύμβολα αγάπης και κλασικά σύμβολα Χριστουγέννων, φέρνουν στη μνήμη εικόνες από ζεστά, χειμωνιάτικα πρωινά και γιορτινά βράδια. Ένα δώρο που θα σε συνδέσει ακόμα περισσότερο μαζί της, αφού θα το φοράει και θα τη συντροφεύουν για πάντα οι πιο όμορφες αναμνήσεις σας!

 

Ανακάλυψε πολύ εύκολα το ιδανικό δώρο, μέσα από την εφαρμογή εύρεσης δώρου της PANDORA:  http://www.pandora.net/el-gr/gifts Τροποποίησε την αναζήτησή σου και βρες υπέροχες ιδέες κοσμημάτων, για κάθε στυλ και περίσταση.Κάνε τις online αγορές σου στο  www.pandorashop.gr ή βρες το πλησιέστερο κατάστημα, εδώ:  http://www.pandora.net/el-gr/stores.Για περισσότερη έμπνευση, κάνε like στο  https://www.facebook.com/PandoraGreece.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα