Το RIVER WEST σας περιμένει

Το RIVER WEST σας περιμένει

Το RIVER WEST, το νέο εμπορικό κέντρο, ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 14 Μαΐου και σας προσκαλεί. Εκπλήξεις που θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους, μουσική και πλούσια δώρα

Το RIVER WEST σας προσκαλεί σε ένα ολοήμερο πάρτυ εγκαινίων, το Σάββατο 14 Μαΐου. Φίλοι και επισκέπτες του νέου εμπορικού κέντρου στον Κηφισό, θα απολαύσουν ένα πρόγραμμα με πλούσια happenings, συναυλίες και πολλά δώρα.

Σε ένα χώρο γεμάτο φως, πολύχρωμα μπαλόνια, carousel, ξυλοπόδαροι, παιδικά θεατρικά δρώμενα και πολλές άλλες εκπλήξεις θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους. Ενώ κάνετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα, θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε στον Τροχό της Τύχης, που θα μοιράζει δωρο-επιταγές για αγορές από καταστήματα του RIVER WEST.

Το μεγάλο πάρτυ θα κορυφωθεί σταδιακά με την εμφάνιση γνωστών καλλιτεχνών που θα ανέβουν στο ειδικά διαμορφωμένο stage και θα ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους: η Τάμτα, με παλιές και νέες επιτυχίες της, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Παναγιώτης Πετράκης και οι The B Bug με jazz, funk και soul ήχους.

Το RIVER WEST, με τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό, είναι ένα κομψοτέχνημα στα Δυτικά Προάστια. Με κεντρικό άξονα τον άνθρωπο και τις καθημερινές του ανάγκες, ξεχωρίζει για τον αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό. Σημείο αναφοράς είναι το ευρύχωρο εσωτερικό αίθριο σε σχήμα έλλειψης, που επιτρέπει στον επισκέπτη να διακρίνει όλα τα καταστήματα, σε όποιο σημείο του εμπορικού κέντρου και αν βρίσκεται. Μία ακόμη καινοτομία του RIVER WEST είναι ο καταρράκτης που βρίσκεται στο κέντρο του αίθριου, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες. Ο καταρράκτης αυτός έχει τη μορφή μιας υδάτινης κουρτίνας που σχηματίζει γραφικά και γράμματα με ευχάριστα μηνύματα και διάφορα χρώματα. Αξιοποιώντας το φυσικό φως και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, το RIVER WEST είναι ένας χώρος ευχάριστος, λειτουργικός, φωτεινός, ανοιχτός και μοντέρνος.

Το RIVER WEST διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό καταστημάτων και υπηρεσιών που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέροντας ποιότητα αλλά και πολύ ελκυστικές τιμές για value for money αγορές. Τα H&M, Μουστάκας, Next, Intersport, Adidas, Galerie de Beauté, Coffeeway, Oxette-Loisir, Man & Manetti, Du Pareil Au Même, Mayoral και Sport 2000 είναι μερικά μόνο από τα καταστήματα του νέου εμπορικού κέντρου. Το κατάστημα Fairynails – Fairyhair προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης, ενώ για τις καθημερινές ανάγκες των επισκεπτών λειτουργεί Carrefour-Μαρινόπουλος. Για καφέ και φαγητό, για ένα διάλειμμα από τα ψώνια ή για συνάντηση με φίλους υπάρχει η επιλογή των Il Barretto και Politia Café West, καθώς και των εστιατορίων Τυλιχτό για σουβλάκι και κεμπάπ, Chop-chop για ασιατικές γεύσεις, και River Pizza για λαχταριστή πίτσα.

Το RIVER WEST είναι ένα εμπορικό κέντρο που αγαπάει την οικογένεια! Οι νέες μητέρες μπορούν να φροντίσουν τα παιδιά τους με άνεση, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο αλλά και φυλασσόμενο baby room με χαρούμενα χρώματα. Επιπλέον, λειτουργεί δωρεάν χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Το RIVER WEST προσφέρει επίσης δωρεάν χώρο στάθμευσης 2.500 θέσεων και είναι εύκολα προσβάσιμο από τη Λεωφόρο Κηφισού. Για όσους χρησιμοποιούν το Μετρό, λειτουργεί λεωφορείο είκοσι θέσεων που πραγματοποιεί δωρεάν τη διαδρομή μεταξύ του σταθμού Μετρό του Αιγάλεω και του εμπορικού συγκροτήματος RIVER WEST. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

• 12:00 – 20:00   All day Happenings και παιχνίδια

• 12:00 – 14:00   Zωντανή μετάδοση ΛΑΜΨΗ FM

• 14:00 – 14:30   Πρόγραμμα με Dj

• 14:30 – 16:30  The B Bug live

• 16:30 – 17:00   Πρόγραμμα με Dj

• 17:00 – 18:00   Παναγιώτης  Πετράκης live

• 18:00 – 18:30    Πρόγραμμα με Dj

• 18:30 – 19:30    Τάμτα live

• 19:30 – 20:00    Πρόγραμμα με Dj

• 20:00                Closing

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα