Το UNCLE BEN’S® προσφέρει 30.000 “μερίδες αγάπης” για εκείνους που το έχουν ανάγκη

Το UNCLE BEN’S® προσφέρει 30.000 “μερίδες αγάπης” για εκείνους που το έχουν ανάγκη

Το UNCLE BEN’S® σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ, προσφέροντας φαγητό σε χιλιάδες οικογένειες που το έχουν ανάγκη

Το UNCLE BEN’S® συμπράττει με τη ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε μια ενέργεια κοινωνικής προσφοράς και προσφέρει 30.000 μερίδες αγάπης, σε οικογένειας που το χρειάζονται σε όλη την Ελλάδα.

Στο τέλος της ημέρας, εκείνο που έχει σημασία είναι να δούμε όλοι μας τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε με τον αποτελεσματικότερο τρόπο εκείνους που το έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα σήμερα, που ακόμη περισσότεροι συνάνθρωποί μας χρειάζονται βοήθεια ακόμη και για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαΐ. Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ, έχει αναπτύξει δράση με στόχο να αξιοποιήσει το “περισσευούμενο” φαγητό και μοιράζοντάς το σε όσους το έχουν ανάγκη. Στην πράξη, το ΜΠΟΡΟΥΜΕ με την ιδιότητα του κόμβου επικοινωνίας ανάμεσα σε όσους δωρίζουν τρόφιμα και σε φορείς-αποδέκτες για την υποστήριξη εκείνων που το έχουν ανάγκη.

Ένα πιάτο ρύζι, όλο αγάπη

Ειδικότερα, με κάθε αγορά ρυζιού UNCLE BEN’S® σε συνεργαζόμενες αλυσίδες super market και επιλεγμένα καταστήματα, προσφέρεται από ι 1 μερίδα ρύζι για κάθε μέλος μιας ελληνικής οικογένειας που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Από τα τέλη Αυγούστου (24/8), η ενέργεια έχει προσφέρει βοήθεια σε εκατοντάδες οικογένειες, αξιοποιώντας το δίκτυο συνεργασιών της σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει την προσφορά μέχρι και την 25η Σεπτεμβρίου σε 1.875 ελληνικές οικογένειες, καλύπτοντας 12 Δήμους στην περιοχή της Αττικής και στις μεγαλύτερες πόλεις της Περιφέρειας.

Για να είναι ακόμη πιο αποτελεσματική η ενέργεια, η εταιρία φρόντισε στο ίδιο διάστημα, τα προϊόντα UNCLE BEN’S® διατίθενται με ειδικές εκπτώσεις, επιτρέποντας σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές να υποστηρίξουν την ενέργεια.

57 χρόνια σχέσης με την ελληνική οικογένεια

Το ρύζι UNCLE BEN’S® βρίσκεται κοντά στην ελληνική οικογένεια εδώ και 57 χρόνια, έχοντας στόχο να προσφέρει «το τέλειο κάθε φορά», με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και καινοτομία, έμπνευση για δημιουργία και προσήλωση στην ευκολία και οικονομία.

Έτσι και σήμερα, ανταποκρινόμενο στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση, κάνει πράξη τη συμβολή στην αντιμετώπιση της διατροφικής ανασφάλειας που πλήττει πολλές ελληνικές οικογένειες. Η ενέργεια υποστηρίζεται επικοινωνιακά εντός των συνεργαζόμενων καταστημάτων και μέσω της επίσημης σελίδας UncleBensGreece στο Facebook.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα UNCLE BEN’S® στην ιστοσελίδα: www.unclebens.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα