Το Βασιλικό Κίνημα ”13 Δεκεμβρίου 1967” στην Κυριακάτικη δημοκρατία

Το Βασιλικό Κίνημα ”13 Δεκεμβρίου 1967” στην Κυριακάτικη δημοκρατία

Με τη δημοκρατία της Κυριακής θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το βιβλίο ντοκουμέντο για το Βασιλικό Κίνημα του 1967 αλλά και τρία CD με τα ''Ωραία της Παρέας''

Η Κυριακάτικη δημοκρατία προσφέρει στους αναγνώστες της ένα βιβλίο ντοκουμέντο για το Βασιλικό Κίνημα ”13 Δεκεμβρίου 1967”, ενώ παράλληλα συνεχίζει τους μουσικές της προσφορές με τα ”Ωραία της Παρέας”.

Σαράντα δύο χρόνια έχουν παρέλθει από τη 13η Δεκεμβρίου 1967, ημέρα που εκδηλώθηκε το κίνημα του βασιλέως Κωνσταντίνου για την ανατροπή του δικτατορικού καθεστώτος που είχε επιβληθεί στην Ελλάδα την 21η Απριλίου 1967.

Οι εξελίξεις στην Ελλάδα θα ήταν διαφορετικές, εάν δεν είχε αποτύχει η κίνηση του Κωνσταντίνου. Γιατί όμως απέτυχε η κίνηση του Κωνσταντίνου; Τι ακριβώς συνέβη κατά τις δραματικές ώρες της 13ης Δεκεμβρίου 1967 και ποιοι πρωταγωνίστησαν στα γεγονότα εκείνης της ημέρας;

Για πρώτη φορά έρχονται στο φως της δημοσιότητας άγνωστες λεπτομέρειες, που έχουν θέση στις σελίδες της Ιστορίας της σύγχρονης Ελλάδας,σ την οποία ανήκει και η ψύχραιμη αξιολόγηση του γεγονότος.

Μαζί και 42 αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων καλλιτεχνών σε 3 CD.

Κότσιρας, Λιδάκης, Μακεδόνας, Βαρδής, Ασλανίδου, Τσαλιγοπούλου, Μητσιάς και πολλοί άλλοι τραγουδούν τις μεγάλες τους επιτυχίες. Αποκτήστε όλη τη συλλογή αυτή την εβδομάδα με τη δημοκρατία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα