Το Βραβείο Αθ. Μπότση στον Κώστα Αργυρό για τους “27 της Ευρώπης”

default image

Με το Δημοσιογραφικό Βραβείο του “Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση” για το 2013 βραβεύτηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός

Ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια σε εκδήλωση στην αίθουσα της Παλιάς Βουλής στην Αθήνα, το Δημοσιογραφικό Βραβείο του “Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση” για το 2013.

Η βράβευσή του μετά από ομόφωνη εισήγηση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος αποφασίστηκε για την δημοσιογραφική του προσέγγιση στην παρουσίαση της σειράς εκπομπών “27 της Ευρώπης” και με άξονα την σύγχρονη πολιτική-οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα.

Οι “27 της Ευρώπης” είναι μια σειρά ωριαίων ντοκυμαντέρ, που ξεκίνησε να προβάλεται στη δημόσια τηλεόραση τον Οκτώβριο του 2010 και έχει καλύψει μια σειρά από θέματα της καθημερινότητας των Ευρωπαίων, σε περισσότερα από 50 επεισόδια. Εχουν κερδίσει επίσης το βραβείο καλύτερου ντοκυμαντέρ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας το 2012, ενώ επεισόδιά τους έχουν προβληθεί σε μια σειρά από φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα