Του Αγίου πνεύματος στο Άμστερνταμ

Του Αγίου πνεύματος στο Άμστερνταμ

Περάστε τέσσερις συναρπαστικές ημέρες στο Άμστερνταμ με τη νέα προσφορά της TOURALFA

Διαφημιστική καταχώριση του:     TOURALFA



 


Χρήστου Λαδά 5-7    Αθήνα 105 61
Τηλ: 210-3225759
Φαξ: 210-3318381
e-mail:
[email protected]

 

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 13-17 ΙΟΥΝΙΟΥ

1η ΜΕΡΑ: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Αναχώρηση στις 04:50 με την πτήση της KLM 1572 για Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο “Schiphol”στις 07:20 και αναχώρηση για τo γραφικό ψαροχώρι Zaanse Schans. Θα δούμε νερόμυλους σε πλήρη λειτουργία καθώς και το πως  κατασκευάζονται τα Ολλανδικά ξυλοπάπουτσα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας.

Θα περάσουμε από το επιβλητικο μουσείο “Rijks” και το μουσείο των διαμαντιών, τη πανύψηλη «Δυτική Εκκλησία», το «μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά» καθώς και το «πλωτό» Κεντρικό Σταθμό που είναι μερικά από τα πολλά στοιχεία μιας πόλης, που «επιπλέει» στη θάλασσα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και αναλυτική ενημέρωση για τις δυνατότητες «αναγνώρισης» της πόλης του Amsterdam. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με τη «Βενετία του Βορρά».

2η ΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Ημέρα ελεύθερη. Προτείνουμε μία βόλτα στο λαβύρινθο των καναλιών με τα πόδια ή/και με το καραβάκι.

3η ΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ/ΧΑΓΗ/ΝΤΕΛΦΤ
Ημέρα με πολλές προαιρετικές, εναλλακτικές λύσεις, όπως επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο, τους βοτανικούς κήπους, σε κάποιο από τα πολλά μουσεία, γκαλερί, πολύχρωμα εμπορικά μαγαζιά (ώρες καταστημάτων 09.00 – 18.00, Κυριακές 12.00 – 18.00), εργαστήρια διαμαντιών, το παζάρι των λουλουδιών και τα αμέτρητα Καφέ/Μπαρ και εστιατόρια. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, «Ρότερνταμ, Χάγη, Ντέλφτ». Το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου με τους ουρανοξύστες και τις εντυπωσιακές γέφυρες, η ιστορική πόλη Ντελφτ με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και η έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου με το περίφημο Παλάτι της Ειρήνης στη Χάγη, συνθέτουν τη γνωριμία μας με την υπόλοιπη χώρα.


4η ΜΕΡΑ: ΨΑΡΟΧΩΡΙΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα γνωστά, ψαράδικα χωριά Edam και Volendam. Βόλτα στα στενά σοκάκια του ομώνυμου νησιού, καθώς και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Επίσκεψη σε τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου «η μικρή Ολλανδέζα», ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Επιστροφή απευθείας στο αεροδρόμιο. Αναχώρηση με KLM 1581 20:40 με άφιξη στην Αθήνα 00:50.

Ξενοδοχείο ESTHEREA 4*sup ( www.estherea.nl)


Τιμές:

Κατ’ άτομο σε δίκλινο: € 649.00
Επιβάρυνση μονοκλίνου: € 180.00
Παιδικό έως 12 ετών: € 549.00

Συμπεριλαβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια με την KLM
3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε 3* ξενοδοχείο
Μεταφορές και 2 Ελληνόφωνες ξεναγήσεις

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων €110.00
Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα