Τριπλή προσφορά με την “Κυριακάτικη Δημοκρατία”

Τριπλή προσφορά με την “Κυριακάτικη Δημοκρατία”

Εκπληκτικές προσφορές αυτή την Κυριακή με την "Κυριακάτικη Δημοκρατία" (Vids)

Τρεις μοναδικές προσφορές επιφυλάσσει η “Κυριακάτικη Δημοκρατία” για τους αναγνώστες της.

Η Κυριακάτικη Δημοκρατία παρουσιάζει για πρώτη φορά το μοναδικό Cd “Επικράνθη”

Με 40 βυζαντινούς εκκλησιαστικούς ύμνους της Μeγάλης Εβδομάδας με τις μαγικές φωνές των Χρόνη Αηδονίδη και Νεκταρίας Καραντζή! Από το “ιδού ο νυμφίος έρχεται”, το “σήμερον κρεμάται επί ξύλου” έως το “Χριστός Ανέστη”.

Επίσης, αυτή την Κυριακή με την “κυριακάτικη Δημοκρατία”, κυκλοφορεί το δεύτερο τεύχος του περιοδικού “Διαβήτης”, σε συνεργασία με το αμερικανικό περιοδικό “Diabetic Living”.

Το ιδανικό “εγχειρίδιο” για διαβητικούς με 30 λαχταριστές συνταγές! Διαβάστε, τι συμβαίνει στο σώμα. Μύθοι και αλήθειες για την ινσουλίνη, για την θεραπεία του παιδικού διαβήτη και την κληρονομικότητα.

Ακόμα, με την “Κυριακάτικη Δημοκρατία”, μια θαυμάσια συλλογή με τραγούδια του Κλέωνα Τριανταφύλλου, του Έλληνα συνθέτη, τροβαδούρου και περφόμερμερ (1885-1944) που έγινε διάσημος στο Παρίσι και στην Αθήνα με το ψευδώνυμο Αττίκ και τραγούδησε μοναδικά την εποχή του και τον έρωτα στην περιβόητη Μάντρα του.

Θρυλικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως η Μένδρη, η Δανάη, η Ζαχά, ο Μοσχονάς, λένε την “Παπαρούνα”, το “Είδα μάτια” (τραγούδι γραμμένο για την ηθοποιό Μαρίκα Φιλιππίδου), τα “Γιασεμιά”, το “Ζητάτε να σας πω” και πολλές ακόμα, συνολικά 21 παλιές επιτυχίες. Ορισμένες από τις ηχογραφήσεις προέρχονται από δίσκους 78 στροφών, άλλες από 45αρια, ενώ υπάρχουν και σχετικά πρόσφατες, όπως το “Τρεχαντήρι” με τη Δ. Γαλάνη (1983)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα