WELCALITY: Ένα νέο όνομα στο χώρο υπηρεσιών φιλοξενίας

WELCALITY: Ένα νέο όνομα στο χώρο υπηρεσιών φιλοξενίας
UNSPLASH

Η WELCALITY είναι ένα νέο όνομα στο χώρο υπηρεσιών φιλοξενίας με μια εντυπωσιακή εμπειρία 25 ετών

Και παρουσιάζει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες αντιπροσώπευσης πωλήσεων για boutique ξενοδοχεία στην Ελλάδα καθώς και μια ολοκληρωμένη διαχείριση εκδηλώσεων, για εταιρείες και επαγγελματίες του τουρισμού.

Οι μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, συχνά δεν διαθέτουν την εμπειρία, ειδικά τμήματα πωλήσεων, ή τους πόρους για να συμμετέχουν ενεργά σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, ενώ μεγαλύτεροι όμιλοι λόγο φόρτου εργασίας και πολλαπλών υποχρεώσεων των στελεχών πωλήσεων δεν καταφέρνουν να έχουν παρουσία σε όσες εκθέσεις απαιτείται.

Η WELCALITY στοχεύει σε εκπροσώπηση πωλήσεων σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, επιτρέποντας σε τουριστικές επιχειρήσεις να διατηρήσουν ισχυρή παρουσία και να συνδεθούν με δυνητικούς πελάτες και συνεργάτες. Συμμετέχοντας σε αυτές τις εκθέσεις για λογαριασμό των ξενοδοχείων, η WELCALITY εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και πόρους, διασφαλίζοντας ότι κάθε ξενοδοχείο λαμβάνει εξατομικευμένη προσοχή και ενδυναμώνει την αναγνωρισιμότητα του (brand name).

WELCALITY. Τι σημαίνει; Εμπνευστής, η Έλενα Λισσαίου, με εμπειρία στις ξενοδοχειακές πωλήσεις, εκδηλώσεις και marketing, η λέξη WELCALITY ,περιέχει ένα λογοπαίγνιο που συνδυάζει τις λέξεις: «καλωσόρισμα» Welcome, «φιλοξενία» hospitality, «τοποθεσία» Locality , «ευεξία» Wellness, «ποιότητα» Quality, και συγκεντρώνει απόλυτα τις βασικές αξίες και έννοιες που ενσαρκώνει η εταιρεία.

Οι υπηρεσίες

Εκπροσώπηση ξενοδοχειακής αγοράς: Hotel Representation

Η επόμενη έκθεση που συμμετέχει με δικό της περίπτερο είναι η TTG Travel Experience στο Ρίμινι της Ιταλίας, τον Οκτώβριο.

Εταιρικές Υπηρεσίες & Εκδηλώσεις: Event Management

Η WELCALITY διακρίνεται για την άριστη οργάνωση ,συντονισμό και τη διαχείριση εκδηλώσεων, ενώ προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σε επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια, κοινωνικές εκδηλώσεις κτλ.

Υπηρεσίες ταξιδιωτικής αγοράς: Travel Market Services

Οι προσαρμοσμένες υπηρεσίες της WELCALITY απευθύνονται και σε επαγγελματίες του τουρισμού ως υποστηρικτές υπηρεσίες.

Υπηρεσίες παραγωγής: Pre-production Services

Εστιασμένες στην εύρεση και οργάνωση της φιλοξενίας & υπηρεσίες Scouting

Κατέχοντας βαθιά κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η τουριστική αγορά , η WELCALITY εστιάζει στην παροχή εξαιρετικών εμπειριών και στην προώθηση της αγάπης για τη φιλοξενία, ενώ η ευελιξία, η δημιουργικότητα και η προσαρμογή βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας παροχής υπηρεσιών της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες :

Site: www.welcality.com ή επικοινωνήστε με την κα. Έλενα Λισσαίου

στο email: [email protected]

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα