Ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία: άμεσα διαθέσιμα και στις καλύτερες τιμές!

Ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία: άμεσα διαθέσιμα και στις καλύτερες τιμές!

Ψάχνετε ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία; Θέλετε να είστε ενημερωμένοι σχετικά με την ξένη βιβλιογραφία; Επιθυμείτε να γνωρίσετε τι γράφουν οι ξένοι συγγραφείς για τους τομείς που σας ενδιαφέρουν;

Στο BusinessBooks μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία, άμεσα διαθέσιμα και στις καλύτερες τιμές!

Το BusinessBooks σας προτείνει:

Πολύτιμες συμβουλές για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το χρόνο σας και να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.

Απευθύνεται σε όσους έχουν όραμα, αλλάζουν το «παιχνίδι» και κυνηγούν τις προκλήσεις σε μια προσπάθεια να αψηφήσουν τα ξεπερασμένα επιχειρηματικά μοντέλα και να σχεδιάσουν την επιχείρηση του μέλλοντος.

Συνήθειες, τεχνικές και συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητα, την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σας.

Αναλύει το προφίλ των μεγαλύτερων μυαλών του σύγχρονου κόσμου. O συγγραφέας περιγράφει πώς τα κατάφεραν, τι ρίσκο πήραν και ποια κληρονομιά άφησαν πίσω τους.

Προσφέρει ψυχομετρικά και IQ τεστ, τα οποία χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού. Σας βοηθά να αξιολογήσετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας και να βελτιώσετε το σκορ σας.

Ένα βήμα προς βήμα σχέδιο δράσης για την αξιοποίηση της δύναμης του σύγχρονου μάρκετινγκ και των δημοσίων σχέσεων με σκοπό την άμεση επικοινωνία με τους πελάτες, την αύξηση της ορατότητας και την ενίσχυση των πωλήσεων.

Οδηγός για να επηρεάζετε, να παρακινείτε και να εμπλέκεστε με όλους τους ανθρώπους στην προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή.

Προσφέρει ριζικές, δημιουργικές, συχνά ακραίες αλλά πάντα επιτυχημένες τεχνικές μάνατζμεντ.

Δείτε εδώ όλα τα ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία που προσφέρει το BusinessBooks.

Το BusinessBooks έρχεται κοντά σας με το φυσικό βιβλιοπωλείο που άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας, πέντε λεπτά από το σταθμό μετρό Πανεπιστήμιο! Στη Μαυρομιχάλη 5, μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα ελληνικά και ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία για Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Λογιστικά-Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά, Πληροφορική, Δίκαιο, Αυτοβελτίωση. Επισκεφθείτε το μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων!

Μην ξεχνάτε “η γνώση πρέπει να βελτιώνεται, να αμφισβητείται και να αυξάνεται συνεχώς, αλλιώς εξαφανίζεται.” Peter Drucker (1909-2005)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα