Χιλιάδες κόσμου και πλήθος καλλιτεχνών έδωσαν το παρών στη μεγάλη συναυλία για το έργο του ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ

Χιλιάδες κόσμου και πλήθος καλλιτεχνών έδωσαν το παρών στη μεγάλη συναυλία για το έργο του ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ

Κοσμοσυρροή στην πολυαναμενόμενη συναυλία του Ρυθμού 949 και της Κρι Κρι  που έγινε στη Βούλα για την ενίσχυση του έργου του KΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ (Pics)

Με πολύ κόσμο, κέφι, και ρυθμό πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συναυλία του Ρυθμού 949 και της Κρι Κρι  που έγινε στη Βούλα για την ενίσχυση του έργου του KΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για την υποστήριξη του πολύ σημαντικού έργου του KΕΘΕΑ που από το 1988 παρέχει τις υπηρεσίες και τη φροντίδα του σε εφήβους, 13 έως 21 ετών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα κατάχρησης ή εξάρτησης.

 

Από νωρίς το απόγευμα ακροατές του Ρυθμού 949 αλλά και θαυμαστές των καλλιτεχνών κατέκλυσαν το SOUTH COAST (Α’ Πλαζ Βούλας) για να παρακολουθήσουν  περισσότερα από 23 αστέρια της ελληνικής μουσικής επί σκηνής στο πιο ανατρεπτικό live show του καλοκαιριού. Εκεί τους υποδέχτηκαν οι μουσικοί παραγωγοί του  Ρυθμού 949 οι οποίοι αναμετέδιδαν το «ρυθμό» της διοργάνωσης.

 

DEMY, GINNΟ, MEΛISSES, OTHERVIEW, PLAYMEN , REC, STAN, VEGAS, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ, ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΕΡΗΣ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ και οι Onirama με special ΚΡΙ ΚΡΙ Αct, στο πλαίσιο του οποίου παρουσίασαν σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση το νέο τους Video Clip με τίτλο: «Oλα εσύ μου τα έμαθες».

Highlight της βραδιάς ήταν η εκρηκτική Lariss που ερμήνευσε το ραδιοφωνικό της hit DALE PAP

Όλοι οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέρασαν το δικό τους μήνυμα, ενισχύοντας έτσι αποφασιστικά το KΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

 

Η πιο δροσερή νότα της καλοκαιρινής συναυλίας ήταν φυσικά τα απολαυστικά frozen yogurt της ΚΡΙ ΚΡΙ τα οποία απόλαυσαν όλοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα