Ζήστε μια μοναδική εμπειρία οδηγώντας ένα Ford στο Athens Auto Festival στις 7-11 Mαΐου 2014

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία οδηγώντας ένα Ford στο Athens Auto Festival στις 7-11 Mαΐου 2014

Απολαύστε οδηγικά το νέο Ford Fiesta, το δυναμικό Ford Focus, με κορυφαίους κινητήρες βενζίνης 1.0L EcoBoost και Diesel ECOnetic

Τα πιο συναρπαστικά μοντέλα της Ford θα βρίσκονται στο εκθεσιακό μας περίπτερο στο Athens Auto Festival, που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ) από την Τετάρτη 7 έως την Κυριακή 11 Μαΐου (ώρες κοινού: 10:00πμ – 9:00μμ).

Στον εκθεσιακό μας χώρο θα μπορέσετε να δείτε από κοντά και να απολαύσετε οδηγικά το νέο Ford Fiesta, το δυναμικό Ford Focus, με κορυφαίους κινητήρες βενζίνης 1.0L EcoBoost και Diesel ECOnetic.

Επιπλέον, δεν θα μπορούσε να λείπει το νέο Ford Kuga, ένα μοντέλο που προσδίδει μια νέα διάσταση στην κατηγορία των SUV αυτοκινήτων, καθώς και να δοκιμάσετε το αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος Active Park Assist του Ford C-Max.

Στο περίπτερο της Ford θα φιλοξενηθεί επίσης το νέο πολυχρηστικό Ford B-Max με την επαναστατική φιλοσοφία θυρών Ford Easy Access Door System.

Θα μπορέσετε να θαυμάσετε το νέο Ford Fiesta ST, το super mini της Ελληνικής αγοράς, καθώς και το “διεθνές pick-up της χρονιάς 2013” Ford Ranger, με τη μέγιστη βαθμολογία ασφαλείας 5 αστέρων Euro NCAP.

Σας περιμένουμε όλους στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα