100 χρόνια Ολυμπιακός: Το “happy birthday Ολυμπιακάρα” του Τζόρτζεβιτς
Διαβάζεται σε 1'
O άλλοτε εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έδωσε τις δικές του ιδιαίτερες ευχές στην αγαπημένη του ομάδα, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της.
- 10 Μαρτίου 2025 10:28
O Oλυμπιακός γιορτάζει 100 χρόνια από την ίδρυσή του (10 Μαρτίου 1925 – 10 Μαρτίου 2025) και μαζί του, πέρα από τους εκατομμύρια οπαδούς του στην Ελλάδα και στον κόσμο, γιορτάζουν με ιδιαίτερη συγκίνηση όλα τα μέλη της ερυθρόλευκης οικογένειας.
Μεταξύ αυτών φυσικά και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που έζησε απίστευτες στιγμές με την ερυθρόλευκη φανέλα για 13 συναπτά έτη (1996-2009) με τον άλλοτε κάπτεν της ομάδας να ανεβάζει video στο Instagram με εικόνες από τη δική του παρουσία στο σύλλογο και παράλληλα να εύχεται στους Πειραιώτες για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής.
“Χρόνια πολλά Ολυμπιακάρα”, ήταν το μήνυμα του “Τζόλε”, όπως γράφει το SPORT24.