ΑΕΚ: Έσκασε η “βόμβα” – Ο Αντονί Μαρσιάλ στην Ένωση

Διαβάζεται σε 3'
ΑΕΚ: Έσκασε η “βόμβα” – Ο Αντονί Μαρσιάλ στην Ένωση
AP

Η ΑΕΚ και ο Μάριος Ηλιόπουλος ολοκληρώνουν τη μεγαλύτερη κίνηση της θερινής μεταγραφικής περιόδου, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Αντονί Μαρσιάλ. Η υπόθεση έχει πλέον κλείσει και το μόνο που απομένει είναι ο Γάλλος σούπερ σταρ να έρθει στην Αθήνα για τα τυπικά.

Η ΑΕΚ πυροδότησε ακόμη μία “βόμβα”, βάζοντας το τέλειο κερασάκι στον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Ο Αντονί Μαρσιάλ από σήμερα θα πρέπει να λογίζεται παίκτης της Ένωσης, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο Γάλλος άσος ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό την Αθήνα, όπου αναμένεται να αφιχθεί αύριο Τετάρτη.

Μετά τον Έρικ Λαμέλα, ο Μάριος Ηλιόπουλος ολοκλήρωσε ακόμα μία μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή 28 ετών, με 9ετη καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ αποκλείστηκε από την Ευρώπη κι έχασε ένα σημαντικό κομμάτι εσόδων (μεγαλύτερο των 10 εκατομμυρίων ευρώ) και παρά το γεγονός ότι το ρόστερ είναι πλήρες μεσοεπιθετικά, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει στη διάθεσή του, μετά τον Λιβάι Γκαρσία και τον Φραντζί Πιερό για το “9”.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ δεν άφησε αυτή την τεράστια ευκαιρία να πάει χαμένη και προσφέροντας στον Μαρσιάλ ένα συμβόλαιο, που όμοιό του δεν έχει ξαναδοθεί από την Ένωση, έπεισε τον Γάλλο αστέρα να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Τα δύο κλειδιά της υπόθεσης

Όπως αναφέρει το SPORT24, την υπόθεση έτρεξαν και έφεραν εις πέρας ο πιο έμπιστος άνθρωπος του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ και ξάδερφός του Αντώνης Ηλιόπουλος, σε συνεργασία με τον Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αντώνης Ηλιόπουλος ήταν ο εμπνευστής για την επίτευξη του μεγάλου κόλπου με τον Μαρσιάλ και εκείνος που πρωτοστάτησε των επαφών για την επίτευξη της σπουδαίας μεταγραφής.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο τριών ετών, με την ΑΕΚ να προσφέρει στον Μαρσιάλ ετησίως ένα ποσό που θα φτάνει στα 3.000.000 αν συνυπολογίσουμε και τα μπόνους. Εν ολίγοις, σε βάθος τριετίας η απόκτηση του 28χρονου πρώην άσου της Γιουνάιτεντ, θα ξεπεράσει σε κόστος τα 9.000.000 ευρώ.

Ο Μαρσιάλ, με τους κόκκινους διαβόλους, είχε 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 90 γκολ.

Έχει αγωνιστεί επίσης στην Μονακό με 70 συμμετοχές, στη Σεβίλλη με 12 και στη Λιόν με τέσσερις. Η τροπαιοθήκη του περιέχει ένα Europa League, ένα FA Cup, δύο Λιγκ Καπ Αγγλίας και ένα Nations League με τη Γαλλία, με τη φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια.

Μάλιστα, ο Γάλλος σταρ θα αφιχθεί το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα με ιδιωτική πτήση, την οποία έχει οργανώσει ο ίδιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα