ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας με την αγορά του Πινέδα, υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2027

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας με την αγορά του Πινέδα, υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2027

Η ΑΕΚ επισημοποίησε τη μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα, με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Μεξικανού, ο οποίος υπέγραψε έως το 2027.

Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Ορμπελίν Πινέδα. Η Ένωση νωρίς το πρωί του Σαββάτου (1/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Μεξικανού μέσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Η ΑΕΚ μάλιστα στην ανακοίνωσή της , όπως αναφέρει το SPORT24, χαρακτηρίζει το deal ως τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Ένωσης.

Ο Μεξικανός μέσος αγωνίστηκε ως δανεικός στην “Ένωση” την σεζόν 2022/23 από την Θέλτα και ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση του νταμπλ, καταγράφοντας 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 10 γκολ και 4 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ισπανική Θέλτα για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 με τη μορφή δανεισμού. Αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε 10 φορές, έβγαλε 4 ασίστ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα μας έπειτα από 45 χρόνια, κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP της Super League 2022-23!

Όρμπε, για πάντα εδώ!”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα