Νέα Φιλαδέλφεια: Άγρια επεισόδια από οπαδούς της Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Νέα Φιλαδέλφεια: Άγρια επεισόδια από οπαδούς της Ντίναμο Ζάγκρεμπ
Eurokinissi

Οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ έκαναν ντου στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να σημειωθούν άγρια επεισόδια και να υπάρχουν φόβοι για τραυματίες. Αρκετές προσαγωγές.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας, έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πάνω από 100 οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, που έφτασαν ανενόχλητοι στη χώρα μας παρά την απαγόρευση μετακίνησής τους, έκαναν ντου και επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ μία μέρα πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην OPAP Arena για τα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήσαν τρομακτικά σκηνικά στην πλατεία πλησίον της έδρας της Ένωσης, όπου οι Κροάτες οπαδοί έκαναν και προσπάθειας για να μπουν στο γήπεδο, του οποίου οι πόρτες ήταν κλειστές.

Κόσμος τρομαγμένος κλείστηκε στα μαγαζιά γύρω από την OPAP Arena προκειμένου να προστατευτεί από τις άγριες συμπλοκές, ενώ υπάρχουν φόβοι για τραυματίες, και μάλιστα ένας οπαδός φέρεται να είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση.

Το βίντεο από την στιγμή που Κροάτες οπαδοί κάνουν επιδρομή στην πλατεία έξω από την OPAP Arena, είναι σοκαριστικό.

Ένα ακόμη βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τις μάχες σώμα με σώμα, τις συμπλοκές με καδρόνια κι άλλα αντικείμενα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές, χωρίς να είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός τους.

Νωρίτερα, στα social media κυκλοφόρησε βίντεο, σύμφωνα με το οποίο φίλος της ΑΕΚ καταγγέλλει ότι αυτοκινητοπομπή από την Κροατία κατευθυνόταν προς την Αθήνα. Εφόσον η καταγγελία ευσταθεί, απορίας άξιον είναι πώς η ΕΛ.ΑΣ “πιάστηκε στον ύπνο” αφότου οι Κροάτες διέσχισαν το εθνικό οδικό δίκτυο κι έφτασαν ανενόχλητοι στην ελληνική πρωτεύουσα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε πως τόσο ο ατσάλινος αετός, όσο και το γήπεδο δεν έχουν υποστεί κάποια ζημιά, ενώ για πιθανούς τραυματίες και συλλήψεις θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα