Αλαφούζος για Μπάλντοκ: “Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να κινηθούμε νομικά για την προστασία της μνήμης του”

Διαβάζεται σε 2'
Αλαφούζος για Μπάλντοκ: “Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να κινηθούμε νομικά για την προστασία της μνήμης του”
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε τα ΜΜΕ να εισακούσουν την επιθυμία της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ και να σεβαστούν τη μνήμη του, διαφορετικά θα κινηθεί νομικά.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών, με τη νεκροτομή να αναφέρει ότι αίτιο θανάτου του, ήταν “πνιγμός εντός ύδατος“.

Ο θάνατος του 31χρονου διεθνούς αμυντικού σκόρπισε τη θλίψη σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αλαφούζος, μέσω δήλωσής του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καλεί τα ΜΜΕ να σεβαστούν την επιθυμία της οικογένειας του και να μην χρειαστεί να κινηθούν νομικά για την προστασία της μνήμης του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η δήλωση του κ. Αλαφούζου στο site του Παναθηναϊκού: “Σύσσωμη η παναθηναϊκή οικογένεια μαζί με την οικογένεια του δικού μας George, βιώνουμε στιγμές βαρύτατου πένθους. Οφείλουμε όλοι να δείξουμε σεβασμό και να σταθούμε στο πλευρό των οικείων του.

Η ΠΑΕ και εγώ προσωπικά απευθύνουμε έκκληση στα ΜΜΕ να εισακούσουν την επιθυμία της οικογένειας και να δείξουν τον δέοντα σεβασμό.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να κινηθούμε νομικά για την προστασία της μνήμης του George.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα