Αλκαράθ – Τζόκοβιτς 3-0: Ο Ισπανός back to back πρωταθλητής στο Wimbledon, κατατρόπωσε τον Σέρβο στον τελικό

Διαβάζεται σε 2'
Αλκαράθ – Τζόκοβιτς 3-0: Ο Ισπανός back to back πρωταθλητής στο Wimbledon, κατατρόπωσε τον Σέρβο στον τελικό
AP

Ο Κάρλος Αλκαράθ “πάτησε” τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon επικρατώντας με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 7-6) και έκανε το back to back με τον νεαρό Ισπανό τενίστα να φτάνει στο τέταρτο grand slam της καριέρας του.

Back to back πρωταθλητής στο Wimbledon ο Κάρλος Αλκαράθ με τον νεαρό Ισπανό τενίστα μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση να κατατροπώνει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό και να επικρατεί με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 7-6).

Οπως αναφέρει το Sport24.gr ο Ισπανός έφτασε στο τέταρτο grand slam της καριέρας τουτου σε ηλικία 21 ετών και έχει κερδίσει μάλιστα δύο φορές τον Τζόκοβιτς σε αντίστοιχους τελικούς.

Ο Αλκαράθ ήταν εκπληκτικός στα δύο πρώτα σετ και δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο όπου ο Σέρβος τενίστας έδειξε από τι πάστα είναι φτιαγμένος και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 40-0 και 5-4 στα γκέιμ κατάφαρε να οδηγήσει το τρίτο σετ στο τάι μπρέικ αλλά εκεί ο Αλκαράθ επικράτησε και έφτασε εν τέλει στη νίκη.

Ο 21χρονος Ισπανός πήρε τα δύο πρώτα σετ με το ίδιο σκορ, 6-2 σε 41′ και 34′ αντίστοιχα ενώ είχε κάνει δύο μπρέικ σε κάθε σετ.

Στο τρίτο ο αγώνας ήταν ισόπαλος για αρκετά γκέιμ με τους δύο τενίστες να κρατάνε το σερβίς τους και να μην υπάρχει κάποιος να μπορεί να πάρει το προβάδισμα.

Για αυτό φτάσαμε στο τάι μπρέικ όπου ο 21χρονος Ισπανός με κάποια εξαιρετικά χτυπήματα πήρε το σετ, έφτασε στη νίκη και πήρε το τρόπαιο στα χέρια του από την Κέιτ Μίντλεντον με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας να εμφανίζεται στο κεντρικό κορτ του Wimbledon να παρακολοθεί την αναμέτρηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα