Ανρί: Παραιτήθηκε από την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας για προσωπικούς λόγους

Διαβάζεται σε 2'
Ανρί: Παραιτήθηκε από την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας για προσωπικούς λόγους
Associated Press

Ο Τιερί Ανρί αποφάσισε να αποχωρήσει από την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων της Γαλλίας αποτελεί ο Τιερί Ανρί.

Όπως γράφει το SPORT24, η Γαλλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την εξέλιξη αυτή την Δευτέρα (19/8) υπογραμμίζοντας πως ο άλλοτε επιθετικός των Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Ο Ανρί δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το 2025, μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 στη Σλοβακία. Ο 47χρονος ανέλαβε νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι την ομάδα Κ23 των Γάλλων φτάνοντας μέχρι την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την ήττα με 5-3 στον τελικό από την Ισπανία. “Εκ μέρους της Γαλλικής Ομοσπονδίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τιερί Ανρί για όλο το έργο που έχει επιτελέσει ως επικεφαλής της ολυμπιακής ομάδας και των Ελπίδων”, δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Φιλίπ Ντιαλό.

“Προφανώς λυπούμαστε για αυτή την απόφαση, διότι ο Τιερί Ανρί κατάφερε να πετύχει τους στόχους που είχαν τεθεί γι’ αυτόν, κατακτώντας ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, 40 χρόνια μετά το Ολυμπιακό μετάλλιο στο Λος Άντζελες. Έχοντας παρακολουθήσει τον Ανρί καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας, μπόρεσα να ανακαλύψω τον μεγάλο επαγγελματισμό του, την αυστηρότητά του και την αγάπη του για τη μπλε φανέλα. Του ευχόμαστε καλή τύχη για το υπόλοιπο της καριέρας του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα