Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Βούρκωσε για την τελευταία της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες – “Κλαίω δυο μέρες τώρα”

Διαβάζεται σε 2'
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Βούρκωσε για την τελευταία της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες – “Κλαίω δυο μέρες τώρα”

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ξέσπασε σε κλάματα την στιγμή των δηλώσεων στο flash interview μετά από το φινάλε στα 20 χλμ βάδην στο Παρίσι, που ήταν και η τελευταία της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε τον επίλογο συμμετοχών σε Ολυμπιακούς Αγώνες με την 22η θέση που κατέλαβε στα 20 χλμ βάδην στο Παρίσι.

Το επιβεβαίωσε η ίδια, μερικά μόλις λεπτά μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα της, με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2022 να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να “σπάει” on camera.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη:

“Κλαίω δύο μέρες τώρα, δεν μπορώ να συμμαζέψω τα συναισθήματά μου. Δεν ξέρω καν τι θέση έχω, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένη με βάση τη χρονιά που είχα. Όταν ένας αθλητής έχει πρόβλημα στο σώμα του, έχει πρόβλημα μετά και στο μυαλό του. Είμαι καλά τώρα. Έκανα μια αξιοπρεπή εμφάνιση στον τελικό. Φεύγω.

Το Παρίσι μού αφήνει κάτι γλυκό. Όλη αυτή η εμπειρία, από την πρώτη στιγμή που αγωνίζομαι. Είχα πάντα ανοδική πορεία. Οπότε σίγουρα φεύγω με το κεφάλι πολύ ψηλά. Έχω να θυμάμαι πολλά όμορφα πράγματα. Αυτός ο όμορφος ανταγωνισμός. Αυτά τα συναισθήματα μόνο ο αθλητισμός μπορεί να στα χαρίσει”.

Σε ερώτηση για το τι σημαίνει το “φεύγω” που ανέφερε, απάντησε: “Το “φεύγω” είναι “φεύγω”. Είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Ευχαριστώ για την στήριξη. Μπορεί να μην χαρήκατε με το αποτέλεσμα μου, αλλά σας ευχαριστώ για την στήριξη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα